fbpx

17/9 Νεα Σεληνη στην Παρθενο – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

1171
0
Share:

 

Κριός

Δεν είναι εύκολο να αφήσετε πίσω κάτι το οποίο είναι πια μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας αλλά η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας ζητά να το κάνετε. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ελευθερωθεί χώρος για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα σοδειά ανεξάρτητα αν αυτή την στιγμή πιθανά δεν μπορείτε να το κατανοήσετε απόλυτα. . .

Ταύρος

Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα μπορείτε να κάνετε ένα είδος επανεκκίνησης με εμπνεύσεις και ελπίδα για το αύριο. Μέσα από δουλειά, πείσμα και πειθαρχία μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες και δράσεις οι οποίες θα σας φέρουν ικανοποίηση. Ενημερώστε τους γύρω σας για τις αποφάσεις σας. . .

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ανανέωση στους τομείς σπίτι, οικογένεια, ιδιωτική ζωή. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα μπορείτε είτε να ανανεώσετε τον χώρο προσθέτοντας τις δικές σας πινελιές είτε δημιουργείτε νέους χώρους, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, ώστε να δεχθείτε ανθρώπους που αγαπάτε. . .

Καρκίνος

Ένας Σεληνιακός μήνας ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Μπορείτε να θέσετε τα πράγματα ως έχουν από την δική σας πλευρά, τις ανάγκες σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες όχι μόνο με καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει πίσω αλλά και με ανθρώπους με τους οποίους έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και θα θέλατε να έρθετε ξανά κοντά. . .

Λέων

Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κινήσεις φυτεύοντας σπόρους οι οποίοι θα καρποφορήσουν και θα σας δώσουν καρπούς κυρίως σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο ικανοποιώντας την αίσθηση ασφάλειας που ζητάτε στην ζωή σας. Γυρίστε σελίδα εάν χρειαστεί και προχωρήστε με μεθοδικότητα. . .

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας τροφοδοτεί με θάρρος και υπομονή για να φυτέψετε νέους σπόρους οι οποίοι θα ευδοκιμήσουν και στο τέλος της ημέρας θα μπορείτε να χαμογελάτε από ικανοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συλλέξετε τους κατάλληλους σπόρους. Με λεπτομέρεια και σύνεση όπως εξάλλου κάνετε πάντα. . .

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας ζητά να κάνετε ένα είδος εκκαθάρισης για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να σκεφτείτε αντικειμενικά και κυρίως έχοντας υπομονή και επιμονή ανεξάρτητα τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. . .  

Σκορπιός

Τα όνειρα, την ελπίδα και την ανάγκη για ειλικρινή επικοινωνία ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο εκμεταλλευόμενη/ος όλες τις ευκαιρίες που έχετε αυτή την στιγμή κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Γίνετε παράδειγμα προς μίμηση μέσω της συνέπειας και της χαράς ακόμη και όταν η δουλειά που έχετε να κάνετε δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στα γούστα ή τις προτιμήσεις σας. . .

Τοξότης

Η καριέρα σας και οι ευθύνες που έχετε αυτή την στιγμή στους ώμους σας μπορεί να σας βαραίνουν και να θελήσετε με κάποιον τρόπο να αποφορτιστείτε με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Δεν είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη. Αυτό που χρειάζεται είναι με διπλωματία και ευελιξία να μετακινηθείτε σε σχέση με πεποιθήσεις και παγιωμένες ιδέες, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας, στο σήμερα. . .

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι μια ευνοϊκή θέση για εσάς και μπορείτε να μετακινήσετε ακόμη και βουνά αν στοχεύσετε σε κάτι δυνατό για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα. Διαλέξτε την διαδρομή η οποία υπόσχεται το αποτέλεσμα που ζητάτε ανεξάρτητα την ευκολία ή τις προκλήσεις που πιθανολογείτε πως θα υπάρξουν στην διαδρομή. . .

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας φέρνει σε επαφή με βαθιά συναισθήματα και σας ζητά να έρθετε αντιμέτωπη/ος με φόβους ή οτιδήποτε έχετε αφήσει στην άκρη το τελευταίο διάστημα. Για τον επόμενο Σεληνιακό κύκλο είναι σημαντικό να είστε μπροστά από τις καταστάσεις και αυτό θα το πετύχετε μόνο με την φυσική σας παρουσία και την επιμονή σας. . .

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, απέναντι από το ζώδιο σας για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με σχέσεις, φίλους και συνεργασίες. Μπείτε στην διαδικασία, οικειοθελώς, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς και εστιάστε σε ότι σας ενώνει παρά σε ότι σας χωρίζει με τους ανθρώπους που θέλετε πραγματικά να είναι μέρος της ζωής σας. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: