fbpx

Ζωδια Σημερα 17/04 Εντεινεται η αναγκη για σταθερες βασεις – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

95
0
Share:

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού εντείνοντας το ενεργειακό φορτίο της χθεσινής Πανσελήνου. Η ανάγκη να κινούμαστε πάνω σε σταθερές βάσεις και να είμαστε ασφαλείς θα είναι η κύρια δυναμική της ημέρας. Η θετική όψη της με τον Άρη δίνει δημιουργικές λύσεις και διεξόδους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ζητούν να είστε ανοιχτή/ός σε ενδεχόμενα τα οποία θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν μία επιθυμία σας ακόμη και αν έχετε μπει σε διλλήματα. Αξιολογήστε τις καταστάσεις και αφεθείτε σε ότι σας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας.       

Για τους Ταύρους, η Σελήνη πέρασε απέναντι από το ζώδιό σας λίγο μετά την χθεσινή Πανσέληνο και αυτό έχει διπλό μήνυμα για εσάς. Επανατοποθέτηση/επαναπροσδιορισμός σχετικά με τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας καθώς και να διεκδικήσετε τη θέση που σας ανήκει ακόμη και αν χρειάζεται να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα.   

Για τους Διδύμους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με την εργασία και τα τρέχοντα θέματα που είναι κυρίως ανοιχτά. Δώστε χώρο και ενέργεια σε συγκεκριμένες δράσεις μέσα από τις οποίες, με μία σχετική επαναξιολόγηση, θα φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.   

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για δράσεις που εμπεριέχουν με κάποιον τρόπο καλλιτεχνικές αναζητήσεις και έκφραση. Άτομα στον κοινωνικό σας κύκλο ή ομάδες ανθρώπων θα μπορούσαν να στηρίξουν κάτι που πραγματικά πηγάζει από την καρδιά σας.   

Για τους Λέοντες, σήμερα κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε ακόμη και μην κάνοντας τίποτα αν αυτό πιστεύετε πως θα ήταν ιδανικό μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δίλλημα. Θέματα σπιτιού γενικότερα ενδέχεται να πάρουν ενέργεια. Βρείτε τρόπους να αποφορτίσετε δημιουργικά την συσσωρευμένη ενέργεια.  

Για τους Παρθένους, σήμερα ακολουθήσετε την διαίσθησή σας κυρίως σε ότι σας λέει να «μην» κάνετε. Κρατήστε τις ιδέες σας για εσάς και μην αποκαλύψετε στους άλλους τα σχέδιά σας. Οτιδήποτε βρίσκεται σε εξέλιξη είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να το φέρετε εις πέρας, μόνη/ος σας, με επιτυχία.   

Για τους Ζυγούς, πολλά πράγματα μπορεί να μην έχουν αντικειμενική αξία αλλά έχουν συναισθηματική για εσάς. Αυτό είναι κάτι με το οποίο έρχεστε σε επαφή σήμερα και θα χρειαστεί να εκτιμήσετε σωστά την υπόστασή τους είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Για τους Σκορπιούς, η έμφυτη επιφυλακτικότητά σας θα ενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο σήμερα και θα είναι προς όφελός σας αν χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση που έχετε. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις σωστά και να κάνετε περισσότερο επιδέξιες δράσεις.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Σκορπιό βοηθά το μήνυμα της χθεσινής Πανσελήνου, ακόμη και αν εσείς προσωπικά το νιώθετε ιδιαίτερα έντονα. Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να είστε περισσότερο ανάλαφρη/ος και χωρίς περιττό φορτίο στους ώμους σας, θα είναι απελευθερωτικό και αναζωογονητικό.

Για τους Αιγόκερους, σημαντικές αλλαγές γίνονται αυτή τη στιγμή, με κέντρο εσάς και οι πλανητικές δυναμικές είναι υποστηρικτικές. Ιδιαίτερα οι δράσεις που αφορούν το κοινωνικό σας προφίλ και την προσωπική σας αναρρίχηση φέρνοντας ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία, είναι καλοδεχούμενες.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο σεβόμενη/ος τους δικούς σας χρόνους γίνεται εντονότερη σήμερα μέσα από τις πλανητικές επιρροές. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση με υπομονή και σθένος.

Για τους Ιχθύες, πολλές πλανητικές δυναμικές στο ζώδιό σας αυτό το διάστημα ανεβάζουν τους παλμούς και αναπτερώνουν το ηθικό σας. Ιδιαίτερα σήμερα και αύριο με την Σελήνη στον Σκορπιό είστε σε καλή φόρμα και θα ήταν ακόμη πιο ευνοϊκά τα πράγματα αν μπορέσετε να αφήσετε παλαιωμένες πεποιθήσεις και στεγανά στην άκρη.

Share: