fbpx

16/9 Δειτε ποιο ειναι το μηνυμα της ημερας λιγο πριν την αυριανη Νεα Σεληνη στην Παρθενο. . .

1320
0
Share:

 

Κριός 

Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπαίνετε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους να αλλάξετε πράγματα και καταστάσεις στην καθημερινή σας ζωή και ρουτίνα. Η εργασία σας μέρος αυτής, χρειάζεται την προσοχή σας και καλό θα ήταν να αρχίσετε να δρομολογείτε τους τρόπους που θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν ανοιχτές. . .

Ταύρος 

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο λειτουργεί ευνοϊκά προς το ζώδιο σας. Δίνει την ευκαιρία να βρείτε τρόπους μέσω της δύναμης σας και της επιθυμίας σας, να ανακαλύψετε νέες τεχνικές που θα βοηθήσουν να επεκταθείτε σε δημιουργικό επίπεδο. . .

Δίδυμοι 
Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σας φέρνει προκλήσεις ή να βρίσκετε βαρετές κάποιες εργασίες κυρίως στον τομέα σπίτι και οικογένεια, αλλά είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε. Πρακτικές λύσεις θα σας δοθούν μόλις μπείτε σε αυτή την διαδικασία. . .

Καρκίνος 

Οποιαδήποτε συζήτηση η οποία μπορεί να ξεδιαλύνει τις σκέψεις σας είναι καλοδεχούμενη σήμερα. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα και εκκρεμότητες που σας απασχολούν. . .

Λέων  

Οι πραγματικές αξίες είναι το κύριο μότο της ημέρας για εσάς και ετοιμάζεστε σιγά σιγά με την βοήθεια της αυριανής Νέας Σελήνης σε έναν δρόμο ο οποίος έχει πλαίσιο και συγκεκριμένα όρια. Κάντε την απαραίτητη προεργασία για εκείνη την στιγμή, ξεδιαλύνοντας πρώτα τις σκέψεις σας σε χρήσιμες και μη. . .

Παρθένος
Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη σας βοηθά να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανωθείτε κατάλληλα σχετικά με τα ζητήματα που έχετε μπροστά σας ανοιχτά. Η παρουσία σας είναι έντονη και αισθητή στους γύρω σας αυτή την στιγμή και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε. . .

Ζυγός 

Οι σκέψεις πολλές σήμερα και θα γίνουν ακόμη πιο έντονες με την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Δεν είναι εύκολη η διεργασία που χρειάζεται αυτή την στιγμή να κάνετε αλλά είναι απαραίτητο να βρείτε τους ρυθμούς σας σε ένα καλά οργανωμένο περιβάλλον ή κατάσταση. . .

Σκορπιός 

Η ένωση με οτιδήποτε έχει πλαίσιο και συγκεκριμένα όρια είναι το ζητούμενο αυτή την στιγμή και θα είναι ακόμη εντονότερη αυτή η αίσθηση με την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Η ελπίδα και το όραμα σας θα πρέπει να είναι ενεργά και να καθοδηγούν τον δρόμο σας. . .

Τοξότης 

Πολλές σκέψεις σας τριβελίζουν το μυαλό και είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να συγκεντρώσετε το μυαλό σας καθώς και την αντοχή και υπομονή σας για έναν συγκεκριμένο σας στόχο. Η σημερινή ημέρα σας προετοιμάζει για κάτι μεγαλύτερο που έρχεται σύντομα και χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση από εσάς . .

Αιγόκερως 

Όσο πεζό και αν σας φαίνεται το όραμα σας αυτή την στιγμή θα πρέπει να είναι ενεργό. Το ταλέντο σας να είστε γειωμένη/ος και να κοιτάτε την αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων δε θα επιτρέψει να χάσετε τον στόχο σας οπότε χαλαρώστε και πετάξτε προς την κατεύθυνση που “βλέπετε” μπροστά σας. . .

Υδροχόος 

Εσωτερικές διεργασίες είναι απαραίτητες αυτή την στιγμή να γίνουν, ακόμη και αν δεν σας είναι απόλυτα κατανοητό ή αποδεκτό. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στην ροή και προχωρήστε σχέδια και επιθυμίες σας. . .

Ιχθύες 

Σήμερα χρειάζεται να δείτε τους συνεργάτες σας, τους φίλους ή τον/την σύντροφό σας με μια άλλη ματιά. Σταθείτε στις λεπτομέρειες, σε αυτά που σας λέει και αυτά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Μια διαδικασία πολύ παραγωγική και για εσάς την ίδια/τον ίδιο, όχι μόνο για την σχέση σας. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: