fbpx

12/6 Αρης στον Λεοντα και η αυλαια ανοιγει!

1696
0
Share:

Ο πλανήτης Άρης είναι ο υποστηρικτής του Ήλιου μας, του ζωδίου μας και δουλεύει πάντα ψάχνοντας τρόπους να φέρει αυτό που ζητά ο Ήλιος, η καρδιά μας. Στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τέλη Ιουλίου εκτός της τόλμης, προσθέτει και την πίστη για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που ζητάμε. Ταυτόχρονα, ο Ερμής ανάδρομος, θα δυσκολεύει αυτή την διαδικασία, αλλά η όποια αναπροσαρμογή είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε θα είναι υπέρ μας στο τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, πρέπει να υπάρξουν κάποια προαπαιτούμενα:
Θα πρέπει να δούμε τον εαυτό μας στην φωτιά πριν καν βρεθούμε μέσα σε αυτή…Μέσα στην αρένα πριν καλά καλά αρχίσει η μάχη…Πάνω στη σκηνή πριν καν ανέβουμε, να το ζήσουμε νοητικά, να το οραματιστούμε και μετά να παλέψουμε γιαυτό…Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι:

Για τους Κριούς, ο Άρης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να στηρίξετε ένα εγχείρημα το οποίο εργάζεστε αυτή την στιγμή ή κάτι που θέλετε να ωθήσετε προς τα εμπρός. Μέχρι τέλη Ιουλίου μπορείτε να ερωτευτείτε και να χαρείτε με τις ομορφιές της ζωής.

Για τους Ταύρους, την ιδιωτική σας ζωή επηρεάζει ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τέλη Ιουλίου. Μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές στον συγκεκριμένο τομέα, να έρθουν νέα άτομα στην ζωή σας ή να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο αν αυτό σας κάνει να νιώσετε περισσότερο χαρούμενη/ο.

Για τους Διδύμους, τις σκέψεις σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με το άμεσο σας περιβάλλον επηρεάζει ο Άρης στον Λέοντα. Μέχρι τέλη Ιουλίου σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε τα μηνύματά σας με σθένος, αποφασιστικότητα και κυρίως με τόλμη.

Για τους Καρκίνους, οι αξίες αλλάζουν αυτή την στιγμή και ο Άρης στον Λέοντα σας φέρνει νέα ενδιαφέροντα τα οποία μπορούν να γίνουν νέες αξίες για εσάς. Μόνο ότι είναι πολύτιμο αξίζει να έχετε στην ζωή σας, κάτι που θα σας το “διδάξει” απλόχερα ο Άρης σε αυτήν την θέση.

Για τους Λέοντες, τί να πούμε με τον Άρη στο ζώδιο σας. Η ανάγκη να δείξετε τις ικανότητες, τα δημιουργήματά σας και να γίνεται οδηγός για αυτούς που το έχουν ανάγκη είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του Άρη στον Λέοντα. Μέχρι τέλη Ιουλίου οι επιθυμίες σας παίρνουν φωτιά!

Για τους Παρθένους, ο Άρης στον Λέοντα είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς γιατί θα μπορέσετε να καθοδηγήσετε τις σκέψεις και τις δράσεις σας με κέντρο τις βαθύτερές σας επιθυμίες. Μέχρι τέλη Ιουλίου η αυλαία ανοίγει για εσάς και σας δίνει το σθένος να διεκδικήσετε ότι αξίζετε!

Για τους Ζυγούς, τον κοινωνικό σας τομέα και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους επηρεάζει ο Άρης στον Λέοντα. Μέχρι τέλη Ιουλίου μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας και να δυναμώσετε την πίστη και το θάρρος της ομάδας που βρίσκεστε ή ηγείστε.

Για τους Σκορπιούς, με τον Άρη στον Λέοντα όλα γίνονται πιο απλά για εσάς μέχρι τα τέλη Ιουλίου γιατί αυξάνεται το σθένος και η πίστη σε αυτό που πιστεύετε και πρεσβεύετε. Μην ακούτε κανέναν…δείξτε την αξία σας μέσα από τα δημιουργήματά σας αφοπλίζοντας τους γύρω με τις δεξιότητές σας.

Για τους Τοξότες, οι εμπνεύσεις σας μέχρι τα τέλη Ιουλίου δεν είναι απλά εμπνεύσεις αλλά θα μπορείτε να τις εμπεριέχετε δυναμικά στις ιδέες και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον σας. Η πίστη σε ένα ιδανικό θα φέρει καρπούς και θα πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στον Λέοντα εστιάζει την δυναμική του σε έναν πολύ προσωπικό τομέα της ζωής σας. Βαθύτερες επιθυμίες κινητοποιούνται και καλείστε να τους δώσετε το κατάλληλο σχήμα και την απαραίτητη φωνή. Είναι σημαντικό να μπείτε σε αυτή την διεργασία/διαδικασία.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί τον τομέα σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα και εσείς καλείστε να βάλετε όλη σας την μαεστρία εκτιμώντας κάθε περίπτωση ανάλογα την πραγματική του θέση και υπόσταση.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα είναι τόσο έντονη με τον Άρη στον Λέοντα που δεν θα υπάρξει χώρος για αναβολές ακόμη και με τον Ερμή ανάδρομο. Εστιάστε στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία και προβείτε σε δράσεις.

Share: