fbpx

1/7 “Δεν μπορω να αποζητω το παθος οταν δεν ειμαι διατεθειμενος να ρισκαρω για να το εχω” – Σεληνη στον Σκορπιο – Αναλυτικα τα ζωδια . . .

Share:

 

Κριός

Η αναγέννηση, ο μετασχηματισμός και η αποδοχή σήμερα με την Σελήνη στο Σκορπιό έρχονται στο προσκήνιο με διάφορους τρόπους. Σας βοηθά να φτάσετε στον πυρήνα και να δείτε το πραγματικό νόημα ή την βαθύτερη επιθυμία που μπορείτε με κάποιον τρόπο να διεκδικήσετε αυτή την στιγμή. . .

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας βοηθά για οποιοδήποτε επαναπροσδιορισμό και επανατοποθέτηση σε ότι σχετίζεται με σχέσεις και συνεργασίες. Ακόμη και αν βγείτε έξω από την ζώνη ασφάλειας, δίνεται η ευκαιρία, μέσα από τους άλλους, να αλλάξετε και κυρίως να ανανεώσετε τον αέρα γύρω σας. . .                                                                                                       

Δίδυμοι

Η καινοτομία φέρνει την αλλαγή αυτή την στιγμή σε ότι σχετίζεται με την εργασία σας και την καθημερινή σας ρουτίνα αλλά η Σελήνη στον Σκορπιό έχει βαθύτερο στόχο για εσάς σήμερα. Σας δείχνει τον τρόπο να φέρετε ξανά στο σήμερα μεγαλύτερη σταθερότητα μέσω επαναξιολογήσεων και στοχοπροσήλωση σε ότι έχει δείξει την πρακτική του εφαρμογή. . .

Καρκίνος

Παρόλο την σταθερότητα που δίνει η Σελήνη στον Σκορπιό, έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα και χρειάζεται να βρείτε τρόπους έκφρασης που έχουν πρωτοτυπία. Σήμερα έχετε την δυνατότητα να ελευθερώσετε την πλούσια φαντασία σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα εστιάζοντας διαισθητικά στο εγχείρημα που χρειάζεται να δώσετε την δυναμική σας. . .

Λέων

Δεν είναι κατάλληλη ημέρα κλειστείτε στον εαυτό σας καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σας σπρώχνει προς οποιαδήποτε κατάσταση έχει πάθος και δυνατά συναισθήματα. Σήμερα μπορείτε να εξερευνήσετε συναισθηματικά εδάφη και τα εφόδια που κρύβετε στο μανίκι σας. Προσωπικές σχέσεις αναζωογονούνται και νέα ενδεχόμενα γεννιούνται στο σπίτι σας και την ιδιωτική σας ζωή, ακόμη και μέσα από τις στάχτες. . .

Παρθένος

Είτε γιατί δεν νιώθετε αυτή την στιγμή έτοιμη/ος είτε γιατί δεν θέλετε να το κάνετε δεν είναι ανάγκη να αποκαλύψετε κάτι το οποίο δεν θέλετε να το μάθουν ακόμη οι άλλοι. Η Σελήνη στο Σκορπιό σας βοηθά να κάνετε τις απαραίτητες αναπτυξιακές ενέργειες χωρίς να τις μοιραστείτε πριν νιώσετε έτοιμη/ος να το κάνετε. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας. . .

Ζυγός

Σήμερα έχετε την ευκαιρία με την Σελήνη στον Σκορπιό να ζητήσετε νέα σημεία αναφοράς σχετικά με το πώς θα φέρετε πραγματικές αξίες στην ζωή σας καθώς και πως θα τις διατηρήσετε. Τα χρήματα εξωτερικεύουν το πόσο ικανή/ός είστε αλλά η χρησιμότητά τους δείχνουν τις αξίες της ζωής. . .

Σκορπιός

Δύο έννοιες κινητοποιούνται έντονα με τα σημερινά πλανητικά δρώμενα και την Σελήνη στο ζώδιο σας. Το θάρρος που έχετε για να αγκαλιάσετε οτιδήποτε αληθινό και τον φόβο που σας κάνει να λειτουργήσετε αμυντικά. Είναι σημαντικό σήμερα να κατανοήσετε σε βάθος την προσωπική σας αίσθηση και ανάγκη για προστασία την ίδια στιγμή που χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με τα δικά σας σκοτάδια αντιμετωπίζοντας τα ενήλικα. . .

Τοξότης

Οτιδήποτε έχετε στις προσωπικές σας αποσκευές αυτή την περίοδο της ζωής σας έχουν ανάγκη από ένα ξεκαθάρισμα σε πολλά επίπεδα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα βοηθά να διαχωρίσετε τα θετικά από τα αρνητικά καθώς και να γίνει μια ανακατάταξη στον προσωπικό σας χώρο. . .

Αιγόκερως

Η εσωτερική σας δύναμη είναι η κινητήριος δύναμη για να μπορέσετε να αυτονομηθείτε έχοντας δίπλα σας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσωπική σας αναρρίχηση. Νέοι φίλοι, νέοι άνθρωποι και συνεργάτες θα είναι αρωγοί σε αυτή την διαδικασία και η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα, μέσω της διαίσθησης σας, μπορεί να σας οδηγήσει προς αυτή την οδό. . .

Υδροχόος

Η εσωτερική σας αποστολή αυτή την στιγμή είναι πιο εύκολα ορατή με γυμνό μάτι με την Σελήνη στον Σκορπιό να εμβαθύνει σε επιθυμίες και οράματα. Αυτή την στιγμή μπορείτε να δημιουργήσετε τις ευκαιρίες αντί να περιμένετε να έρθουν στην πόρτα σας. . .

Ιχθύες

Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις, η περιπέτεια και η ανάπτυξη είναι στο μενού της ημέρας με την Σελήνη στον Σκορπιό να αγγίζει τους συγκεκριμένους τομείς στο ζώδιο σας. Οτιδήποτε χρειάζεται βαθύτερη κατανόηση σήμερα είναι συμβατό με την χροιά της ημέρας και μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω στεγανά και παλαιωμένες πεποιθήσεις που μπλοκάρουν το μέλλον σας. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: