fbpx

Ζωδια Σημερα 03/04 Σκεφτειτε ολα τα ενδεχομενα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

339
0
Share:

Η Σελήνη σήμερα είναι στον Ταύρο μαζί με τον Ουρανό και ο Άρης πλησιάζει τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι αλλά η δυναμική ήδη είναι σε ισχύ. Δείτε τί είναι αυτό που χρειάζεται να επιμείνετε και τί είναι εκείνο το οποίο πρέπει να αφήσετε με ευελιξία αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα και αύριο δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας κάνουν να νιώθετε ασφαλής είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Οι δράσεις σας, ωστόσο, θα πρέπει να είναι μετρημένες και γειωμένες για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.        

Για τους Ταύρους, οι πλανητικοί συνδυασμοί σήμερα ενδέχεται να σας έχουν σε αναβρασμό κυρίως για θέματα που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας μέσα από το επάγγελμά σας. Οι διαφορετικές, ακόμη και αντίθετες σκέψεις δεν θα λείψουν γιαυτό προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε ότι μπορεί να γίνει σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια και οργανωθείτε κατά περίπτωση.   

Για τους Διδύμους, ο αναβρασμός σε ψυχικό κυρίως επίπεδο θα είναι αισθητός σήμερα και αύριο ειδικά αν νιώθετε πως θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία εμποδίζονται με κάποιον τρόπο. Καλό θα είναι να μην καταλήξετε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα αυτές τις δύο ημέρες.   

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να δεχθείτε προτάσεις και προσκλήσεις από το περιβάλλον σας. Ακόμη και αν δεν νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε με κόσμο ή να βγείτε έξω από την ρουτίνα σας, είναι σημαντικό να το κάνετε και να ανανεωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο.   

Για τους Λέοντες, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις γενικότερα σήμερα και αύριο θέλουν προσοχή. Είναι σίγουρο πως έχετε σκεφτεί πολύ καλά τα πράγματα και είστε επίσης σίγουρη/ος για αυτό που θέλετε να κάνετε, ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος και να κινηθείτε διπλωματικά.  

Για τους Παρθένους, μία κατάσταση μπορεί να σας προβληματίσει ιδιαίτερα σήμερα και αύριο ωστόσο είναι μια πολύ καλή ημέρα για να βάλετε τα πράγματα σε μία παραγωγική σειρά. Μία ιδέα/έμπνευση σήμερα ενδέχεται να σας δώσει λύση σε κάτι που ψάχνετε.   

Για τους Ζυγούς, σήμερα και αύριο ενδέχεται να είναι δυσκολότερο να βρείτε τον τρόπο να πάρετε προσωπική ικανοποίηση αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Μπορεί καταστάσεις γύρω σας να νιώθετε πως σας πιέζουν ή δεν σας αφήνουν να δράσετε κατά βούληση. Μπείτε στην διαδικασία να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε αυτά τα δεδομένα.

Για τους Σκορπιούς, θέματα σπιτιού και σχέσεων σήμερα και αύριο βρίσκονται στο επίκεντρο και εσείς καλείστε να δράσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά εσείς οφείλετε, εκ πεποιθήσεως, να προσπαθήσετε ώστε να είστε ήσυχη/ος με την συνείδησή σας.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση σήμερα και αύριο ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Ακόμη και αν το άμεσο περιβάλλον αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο υποστηρικτικό όσο θα θέλατε, δώστε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο θέλετε να ολοκληρωθεί και δράστε αυτόνομα αν χρειαστεί.

Για τους Αιγόκερους, τα ζητήματα που τρέχουν και είναι ανοιχτά σας απασχολούν αλλά είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη του νήματος. Αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα είναι να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας δώσει χαρά.

Για τους Υδροχόους, το πάντρεμα του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας συνδυαστικά με την Σελήνη με τον Ουρανό σήμερα  μπορεί να ανεβάζουν τους ρυθμούς αλλά ανεβάζουν και το ρίσκο να κάνετε πράγματα δρώντας με μεγαλύτερο παρορμητισμό. Καλό θα είναι σήμερα και αύριο να προχωρήσετε με μεγαλύτερη σύνεση και περισσότερη ευελιξία.

Για τους Ιχθύες, δεν είναι πολύ εύκολη ημέρα η σημερινή για δράσεις οι οποίες έχουν αρκετό φορτίο βάρους. Προσπαθήστε να μην αναλάβετε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που αντέχετε αυτή τη στιγμή γιατί ενδέχεται να μην έχετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Share: