fbpx

Ζωδια 02/05 Πλουτωνας αναδρομος – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

460
0
Share:

Ο Πλούτωνας ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Ο συγκεκριμένος πλανήτης λειτουργεί περισσότερο σε ασυνείδητο επίπεδο, δίνοντάς μας την θέληση και την ικανότητα να αλλάξουμε πράγματα από τη ρίζα τους, να αναγεννήσουμε ακόμη και από τα ερείπια ότι αξίζει τον κόπο να έχουμε στη ζωή μας. Η εξέλιξη μας κυρίως σε ψυχικό επίπεδο και η συνειδητοποίηση του πόσο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς σε ψυχικό επίπεδο είναι το κύριο μέλημά του κατά την ανάδρομή του αυτή περίοδο. Δώστε την δυναμική σας σε ότι πραγματικά ζητά η ψυχή σας, χωρίς φόβο…αλλά με πάθος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Πλούτωνας με κέντρο εσάς εστιάζει την δυναμική του ενέργεια σε τομείς που συνδέονται άμεσα με τον επαγγελματικό σας προσδιορισμό, τις ανάγκες σας να δείξετε στον κόσμο τις ικανότητές σας και να οδεύσετε την οδό των επιτεύξεων. Μία δύσκολη και επίπονη κάποιες περιόδους διαδικασία, η οποία εν τέλει, μέχρι αρχές Οκτωβρίου υπόσχεται να βρεθούν οι τρόποι να προχωρήσετε χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που έχετε μέσα σε αυτό το διάστημα, αρκεί να επιμείνετε στον στόχο που έχετε βάλει.         

Για τους Ταύρους, ο Πλούτωνας με κέντρο εσάς δίνει την ενέργειά του να μπορέσετε να αναγνωρίσετε την οδό στην οποία μπορείτε να εναποθέσετε όνειρα και προσδοκίες. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου η βαθιά σας ανάγκη να εξερευνήσετε νέα εδάφη τα οποία έχουν περιθώριο επέκτασης θα είναι το κύριο μέλημά σας και αρωγός στις σκέψεις και στα βήματά σας.   

Για τους Διδύμους, μπορεί τίποτα να μην είναι απλό ή εύκολο με την θέση του Πλούτωνα στο Ηλιακό σας Ωροσκόπιο, ωστόσο το πλεονέκτημα που έχετε είναι πως μέσα από κάθε δυσκολία, μετά από κάθε εμπόδιο, βγαίνετε πιο δυνατή/ός και με περισσότερη θέληση. Επιμείνετε στον στόχο της επιλογής σας και μην φοβάστε να κολυμπήσετε σε πιο βαθιά νερά.   

Για τους Καρκίνους, ο Πλούτωνας βρίσκεται πολλά χρόνια απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνοντας έντονα βιώματα μέσα από σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα τις συνδέσεις σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου η δυναμική του θα σας βοηθήσει να δείτε ποίους ανθρώπους αξίζει πραγματικά να έχετε κοντά σας και να συμπορευτείτε στην οδό που θα επιλέξετε.

Για τους Λέοντες, στην καθημερινή σας ρουτίνα εστιάζει την δυναμική του ο Πλούτωνας με κέντρο εσάς, σε δραστηριότητες και συνήθειες που έχετε καθημερινά. Η εναλλαγή μπορεί να σας κουράζει κάποιες στιγμές ή να θέλετε να ξεκουραστείτε από τα τρέχοντα, ωστόσο είναι σημαντικό για αυτή την περίοδο, μέχρι αρχές Οκτωβρίου, να ασχοληθείτε με ότι πραγματικά σας αναγεννά με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και αν τα αποτελέσματα που προσδοκάτε δεν είναι πάντα εξαρχής ορατά.  

Για τους Παρθένους, μπορεί να είστε πολυάσχολη/ος και ο χρόνος ποτέ να μην είναι αρκετός για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε ή με τον τρόπο που θέλετε αλλά είναι γεγονός πως είστε σε εγρήγορση και αυτή είναι μία διαδικασία υγιής και αναγεννησιακή. Ο Πλούτωνας μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα δώσει την δυναμική του σε τομείς που λαμβάνετε προσωπική ικανοποίηση μέσα από επιτεύγματα και σε δράσεις που στοχεύουν σε κάτι μεγαλύτερο που θα διαρκέσει στον χρόνο.   

Για τους Ζυγούς, η ενέργεια του Πλούτωνα, αρκετά χρόνια τώρα, δημιουργεί αλλά και φέρνει στην επιφάνεια από τα βάθη της ψυχής σας, έντονες επιθυμίες σχετικά με το πολύ προσωπικό σας τερέν, το σπίτι, την οικογενειακή σας ζωή. Η ανάγκη να ζήσετε και να νιώσετε έντονες συγκινήσεις, θα οδηγούν τα βήματά σας μέχρι αρχές Οκτωβρίου και θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε νέους τρόπους ηδονής και ευχαρίστησης.

Για τους Σκορπιούς, ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, οπότε η σύνδεσή σας με την ενέργειά του είναι έντονη και αισθητή στις σκέψεις και τις κινήσεις που κάνετε σε καθημερινή βάση. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου, σας δίνει την εύνοια να εστιάσετε και να τοποθετηθείτε ακόμη πιο σωστά στην οδό της επιλογής σας, εκμεταλλευόμενη/ος τις ευκαιρίες που θα προκύπτουν κυρίως μέσα από την επικοινωνία και την σύνδεσή σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Μην εκπλαγείτε αν μεγαλώσει η παραγωγή και η έκφραση των προσωπικών αναγκών και των επιθυμιών σας. Είναι η απαραίτητη διεργασία που θα γίνει για να δυναμώσετε να διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε.  

Για τους Τοξότες, η δυναμική του Πλούτωνα εστιάζεται κυρίως σε συναισθηματικά και υλικά ζητήματα με σκοπό την ικανοποίηση της επιθυμίας σας να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου, μέσα από εξωτερικά γεγονότα και εσωτερικές διεργασίες θα μπορέσετε να βρείτε νέους τρόπους και πόρους να αντλήσετε, ώστε να ικανοποιήσετε αυτή την ανάγκη σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τις ικανότητές σας ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και να πιστέψετε περισσότερο σε εσάς.

Για τους Αιγόκερους, ο Πλούτωνας βρίσκεται πολλά χρόνια στο ζώδιό σας αλλάζοντας, αναθεωρώντας, μεταβάλλοντας ριζικά οτιδήποτε αγγίζετε και ασχολείστε με πάθος. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου, η ανάγκη σας να δείξετε στον κόσμο τις ικανότητές σας και την εργατικότητά σας όταν έχετε βάλει έναν στόχο θα είναι ακόμη εντονότερη. Η στοχοπροσήλωσή σας θα λειτουργήσει βοηθητικά σε πολλά επίπεδα, όπως το να εμπνεύσετε και άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας, ανεξάρτητα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Για τους Υδροχόους, η ενέργεια του Πλούτωνα μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα δράσει σε βαθιά στρώματα είτε αφορά τα συναισθήματά σας είτε τις σκέψεις σας. Το συγκεκριμένο διάστημα μέσα από προσωπικές σας διεργασίες θα μπορέσετε να δυναμώσετε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο και θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να αποφορτίζεστε όταν νιώθετε πως φτάνετε στα όριά σας. Μία διαδικασία πολύ ευεργετική αλλά και λυτρωτική μπροστά σε μία δυσκολία, εμπόδιο ή δίλλημα, αρκεί να είστε πάντα σε επαφή με αυτό που  θέλετε και αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Ιχθύες, η ενέργεια του Πλούτωνα αρκετά χρόνια τώρα σας βοηθά να βρείτε αυτό που ζητάτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε δρώντας περισσότερο αυτόνομα είτε ως μέλος ομάδων. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου, δίνεται η εύνοια να έρθετε πιο κοντά σε ένα όνειρό σας αρκεί να είστε σε επαφή με αυτό και να αφήσετε χώρο να λειτουργήσουν βοηθητικά άτομα του περιβάλλοντός σας. Δυνατές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα μπορούν να αναπτυχθούν μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, ακόμη και αν χρειαστεί να γίνει πρώτα ένα είδος «ξεκαθαρίσματος».

Share: