fbpx

Ζωδια 01/07 Ποσειδωνας αναδρομος στους Ιχθυες – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

361
0
Share:

Ο Ποσειδώνας ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία, φαινομενικά από τη γη, στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 4 Δεκεμβρίου. Αυτό το διάστημα θα ανοίξει σαν το ουράνιο τόξο, όλα τα χρώματα της ίριδας, δίνοντάς μας εμπνεύσεις και επεκτείνοντας τη φαντασία και τα οράματά μας. Η οφθαλμαπάτη, η διαφυγή και η εξιδανίκευση θα είναι παρούσες σχεδόν ταυτόχρονα γιαυτό θα πρέπει να βάλουμε αρκετή δόση αντικειμενικότητας μπροστά σε ένα δίλλημα που μπορεί να προκύψει. Ο Ποσειδώνας είναι το περίβλημα της ψυχής και ο λόγος που μπορούμε να ονειρευτούμε. Το κλειδί είναι να μπορέσουμε να συνδυάσουμε την δική μας προσωπική αλήθεια με τα εξωτερικά αντικειμενικά δεδομένα. Μόνο τότε δεν θα υπάρξουν κερδισμένοι και χαμένοι παρά μόνο άνθρωποι που ονειρεύονται με τα μάτια ανοιχτά, έχοντας ενήλικους στόχους και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι αρχές Δεκεμβρίου εντείνοντας την διαίσθησή σας, χρήσιμο εργαλείο μπροστά στα διλλήματα που μπορεί να προκύψουν. Το χάος και η ακαταστασία του νου μπορεί να είναι παρούσες αυτό το συγκεκριμένο διάστημα καθώς και η επιθυμία να ονειρευτείτε και να αποσυρθείτε σε μέρη τα οποία σας παρέχουν μεγαλύτερη «ησυχία». Προσπαθήστε να κρατήσετε την αντικειμενική σας ματιά ενεργή.    

Για τους Ταύρους, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων σας βοηθά κυρίως σε οράματα τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Κατά την ανάδρομή του πορεία τώρα και μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να δείτε ξανά τις φιλοδοξίες σας σχετικά με αυτά τα οράματα και να βρείτε τη σωστή φόρμα καθώς και τους ανθρώπους που θα μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σας. Κρατήστε τη φαντασία σας ενεργή σε κάθε τέτοια κίνηση.   

Για τους Διδύμους, ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας κυρίως τομείς όπως η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και στόχους ζωής. Μέχρι αρχές Δεκεμβρίου, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να δείτε ξανά τους συγκεκριμένους τομείς και να κάνετε απαραίτητα βήματα ώστε να νιώσετε περισσότερο οικεία στο δρόμο της επιλογής σας. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, μιας και η διαδικασία που θα κάνετε μέχρι να πάρετε τελικές αποφάσεις θα είναι μια μακρά περίοδος.   

Για τους Καρκίνους, η θέση του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί αρκετά ευνοϊκά για εσάς, μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο (το Στοιχείο του Νερού) και μπορείτε να βρείτε κοινά χαρακτηριστικά φιλτράροντας τα πράγματα μέσα από τα συναισθήματά σας. Μέχρι αρχές Δεκεμβρίου η πίστη σας δυναμώνει και οι εμπνεύσεις που θα έρχονται θα είναι υποστηρικτικές στα οράματα που έχετε. Δώστε φτερά στις σκέψεις σας και μην αναλώνεστε σε καταστάσεις οι οποίες δεν σας οδηγούν σε ήρεμα νερά.  

Για τους Λέοντες, ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι αρχές Δεκεμβρίου φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο σκέψεις και συναισθήματα τα οποία είχατε κυρίως τον τελευταίο χρόνο. Είναι σημαντικό να βρείτε τις ισορροπίες αρχικά μέσα σας και σε αυτό θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά η ανάδρομή του πορεία το συγκεκριμένο διάστημα. Είναι επίσης σημαντικό να έρθετε πιο κοντά με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, εκείνες που για διάφορους λόγους απομακρυνθήκατε τον τελευταίο χρόνο.  

Για τους Παρθένους, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων ταξιδεύει απέναντι από το ζώδιό σας οπότε η ανάδρομή του πορεία θα επικεντρώσει την ενέργειά του κυρίως στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την μεγάλη σας ανάγκη να προβάλετε μέσα από τις δράσεις και τα έργα σας, στο ευρύ κοινό. Οι αλλαγές μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα είναι παρούσες ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η δική σας προσέγγιση στα πράγματα, η οποία θα πρέπει να είναι αντικειμενική αλλά ταυτόχρονα να μην απομακρυνθείτε από τα οράματα και τα βαθύτερά σας όνειρα.   

Για τους Ζυγούς, ο Ποσειδώνας αρχίζει τη ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασιακά θέματα. Μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές στους συγκεκριμένους τομείς και μέσω των εμπνεύσεων και της διαισθητικής σας ικανότητας να μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο κατάλληλα στα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Το όραμα και οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι ενεργές και η πίστη σε αυτό που κάνετε θα πρέπει να είναι ακλόνητη.

Για τους Σκορπιούς, η θέση του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική για εσάς τα τελευταία χρόνια μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείου του Νερού και μέσα από τα οράματά σας και τις εμπνεύσεις που έχετε μπορείτε να κρατάτε την πίστη σας δυνατή και υποστηρικτική στις δράσεις σας. Σε ανάδρομη πορεία μέχρι αρχές Δεκεμβρίου όποιες αλλαγές έρθουν στο μυαλό σας να κάνετε θα πρέπει να τις φιλτράρετε μέσα από τις βαθύτερές σας επιθυμίες, γιατί η ενοποίηση ονείρων και αντικειμενικών προοπτικών είναι το κλειδί της προσωπικής σας επιτυχίας.

Για τους Τοξότες, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι αρχές Δεκεμβρίου επηρεάζει κυρίως τομείς τους οποίους μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους κοινά πράγματα, το σπίτι, την προσωπική σας ζωή. Η ανάγκη να ζήσετε το «ιδανικό» θα είναι έντονα παρούσα και μπορείτε να το κάνετε, αρκεί να μην φύγετε εκτός του δικού σας προσωπικού πλαισίου ώστε να μην απογοητευτείτε αν κάτι δεν προχωρήσει όπως το έχετε φανταστεί και πλάσει στο μυαλό σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας κυρίως την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και τομείς που συνδέεστε απαραίτητα με άλλα άτομα. Το άνοιγμα οριζόντων ήταν πάντα μια προσωπική υπόθεση για εσάς και είναι αλήθεια πως προτιμάτε να είστε προσανατολισμένη/ος σε απόλυτα ρεαλιστικούς στόχους. Αυτή η προσέγγιση σε συνδυασμό με την ισχυρή σας θέληση και την πίστη σε ένα ιδανικό είναι ο στόχος της συγκεκριμένης πλανητικής δυναμικής τόσο για να κάνετε αποτελεσματικές σκέψεις όσο και για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το κατάλληλο υποστηρικτικό περιβάλλον γύρω από εσάς.

Για τους Υδροχόους, ο Ποσειδώνας κατά την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη πλανητική δυναμική μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέες πηγές εσόδων ή/και νέες πηγές για να νιώσετε όμορφα και οικεία με έναν άλλον άνθρωπο. Το σημαντικό ωστόσο είναι να είστε ανοιχτή/ός σε αλλαγές και προτάσεις που θα μπορούν –αντικειμενικά- να σας βοηθήσουν στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας ταξιδεύει αρκετά χρόνια στο ζώδιό σας φέρνοντάς σας εμπνεύσεις και ιδέες για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα και την προβολή σας μέσα από τις ικανότητες και δεξιότητές σας. Σε αυτούς τους τομείς θα δώσει την δυναμική του κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι αρχές Δεκεμβρίου και θα πρέπει να ακούσετε την διαίσθησή σας και να προβείτε ακόμη και σε απαραίτητες αλλαγές για να συνεχίσετε την πορεία σας δημιουργικά.

Share: