fbpx

Ζωδια 18/07 Αφροδιτη στον Καρκινο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

45
0
Share:

Η Θεά της αρμονίας και της ομορφιάς πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 10 Αυγούστου. Η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας, να ανήκουμε σε κάποιον/ κάποια/κάτι θα χρωματίζει την διάθεσή μας και η επιθυμία να ζήσουμε το “όνειρό” μας θα είναι έντονη και θα παρακινεί τα βήματά μας. Αυτή η θέση της Αφροδίτης διογκώνει την έννοια της αγάπης, της πίστης, της ευαισθησίας και της συμπόνιας προς τους άλλους ανθρώπους, με μια μεγάλη αγκαλιά που θα αντέξει από τις απογοητεύσεις μέχρι τις μεγαλύτερες προσδοκίες, ωστόσο είναι ιδιαίτερα «χειριστική» θέση με την έννοια πως θα μπορούσαμε να δράσουμε εμείς ή οι άλλοι με συγκεκριμένο, πλάγιο τρόπο, χρησιμοποιώντας την γοητεία μας/τους ώστε να κερδηθούν τα μέγιστα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η κινητήριος δύναμη την περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι η προσωπική σας ανάγκη να νιώσετε οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε και να λάβετε συναισθηματική τροφή. Μέχρι 10 Αυγούστου η αναζήτηση της αρμονίας κυρίως στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια θα είναι από τις πρώτες σας επιλογές.         

Για τους Ταύρους, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 10 Αυγούστου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε. Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών προς μια δημιουργική, ευχάριστη και με θαλπωρή κατεύθυνση θα κινεί τα βήματά σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά και ουσιαστικά με τους ανθρώπους που εκτιμάτε και νοιάζεστε.   

Για τους Διδύμους, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου σας επηρεάζει μέχρι 10 Αυγούστου κυρίως τις αξίες σας είτε αφορά τα προσωπικά σας είτε υλικά ζητήματα. Η εύνοια να εστιάσετε σε αυτούς τους τομείς και να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ευημερία και να αυξήσετε τα υλικά αγαθά στη ζωή σας θα υπάρχει και θα παρακινεί τις δράσεις σας.   

Για τους Καρκίνους, μέχρι 10 Αυγούστου η Αφροδίτη θα περνά από το ζώδιό σας μεγαλώνοντας την προσωπική σας ανάγκη να χαθείτε μέσα σε όμορφα συναισθήματα. Η προβολή των ταλέντων σας και η διεκδίκηση όσων δικαιούστε θα έρθουν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας θέλοντας να νιώσετε περισσότερη χαρά και αρμονία τη ζωή σας.   

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι 10 Αυγούστου κινητοποιεί τις βαθύτερες σας ανάγκες για θαλπωρή και μία μεγάλη, θερμή αγκαλιά. Μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά και να νιώσετε περισσότερο οικεία με άτομα που θέλετε να είναι στη ζωή σας, προχωρώντας σε έναν δρόμο προς έναν κοινό σκοπό.

Για τους Παρθένους, την περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Μέχρι 10 Αυγούστου η ανάγκη για μια αγκαλιά η οποία θα μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε απογοήτευση θα είναι έντονη και οι έννοιες τις αγάπης, της ευαισθησίας και της συμπόνιας θα διογκωθούν.   

Για τους Ζυγούς, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 10 Αυγούστου θα σας δοθούν ευκαιρίες να μπορέσετε να δημιουργήσετε συνεργασίες και γενικότερα συνδέσεις οι οποίες θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Επίσης, είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε έναν γάμο, την προοπτική μιας οικογένειας και οτιδήποτε θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ευχάριστα και ασφαλής, με την οποιαδήποτε έννοια.

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο βοηθώντας σας μέχρι 10 Αυγούστου να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε ζωντανή/ός και γεμάτη ενέργεια. Θα υπάρξει η ώθηση να ασχοληθείτε ή να ακολουθήσετε δημιουργικές κατευθύνσεις με ενθουσιασμό και πίστη στα ιδανικά σας και στις ικανότητές σας.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα ενεργοποιήσει και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε βαθύτερα όνειρα και κυρίως σε προσωπικές βαθύτερες ανάγκες σας. Μέχρι 10 Αυγούστου θα υπάρχει η τάση να φιλτράρετε τα πάντα μέσα από τα συναισθήματά σας και να προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να κάνετε καλύτερες συνδέσεις με τους ανθρώπους που θέλετε να βρίσκονται στη ζωή σας.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας θα είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη με την Αφροδίτη απέναντί σας, στο ζώδιο του Καρκίνου. Μέχρι 10 Αυγούστου ο έρωτας και η αγάπη παίρνουν άλλες διαστάσεις και η ανάγκη να νιώσετε οικεία και ποθητή/ός θα οδηγεί τα βήματά σας. Δώστε την ενέργειά σας σε τομείς που η σχέση και η συνεργασία θα μπορούσαν να σας πάνε ένα βήμα μπροστά.

Για τους Υδροχόους, η επιθυμία να ζήσετε το δικό σας όνειρο θα είναι έντονη με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 10 Αυγούστου. Η νοσταλγική χροιά ενδέχεται να είναι παρούσα ωστόσο θα βοηθηθείτε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία.

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι 10 Αυγούστου όπου θα βοηθηθείτε σε τομείς που η δημιουργικότητα μπορεί να σας φέρει επιτεύξεις και επέκταση. Η ανάγκη να χαρείτε, να πειραματιστείτε και να περάσετε όμορφα στο περιβάλλον που είστε και με τους ανθρώπους που θέλετε θα είναι ιδιαίτερα ενεργή και θα ωθεί τόσο τις αποφάσεις όσο και τις δράσεις σας.

Share: