3ο δεκαημερο Φεβρουαριου

Share:

 

 

Το τριήμερο 21-23/2 είναι μεταβατικό και μας προετοιμάζει για μια σειρά ημερών με έντονη δραστηριότητα που αρχίζει από την Παρασκευή 23/2 και διαρκεί μέχρι το τέλος του μήνα. Μέσα σε αυτό το τριήμερο χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή η Πέμπτη σε ζητήματα οικονομικά και θέματα εξουσίας και άσκησης δύναμης ή ελέγχου, ενώ η Παρασκευή 23/2 φέρνει κάποια νέα στοιχεία στο φως και θα χρειαστεί να τροποποιήσουμε τα σχέδιά μας.

Το Σάββατο 24/2 είναι δυναμικό και κατάλληλη ημέρα για ξεκινήματα και αποφασισμένες κινήσεις. Τίθενται στο τραπέζι θέματα οικογενειακά ή οικονομικά και απαιτούν λύσεις.

Το διήμερο 25-26/2 προσανατολίζεται σε κάθε μορφή σχέσης και δίνει ευκαιρίες να ξεπεραστούν εμπόδια, μέσα από την πρακτική εφαρμογή των αποφάσεων μας. Δεν μένουμε στα λόγια, αλλά κάνουμε πράξεις.

Οι τελευταίες δύο μέρες του μήνα, 27-28/2, μας δυσκολεύουν και είναι κουραστικές. Υπάρχει φόρτος εργασίας, προθεσμίες να προλάβουμε και γενικότερα επικρατεί ένταση και βιασύνη. Η Τετάρτη θα μπορούσε να φανεί βοηθητική για να αποσυμπιέσουμε το άγχος και να χαλαρώσουμε ευχάριστα με κάτι που μας γεμίζει και που μας εξάπτει το μυαλό.

 

 

Share: