3ο δεκαημερο Αυγουστου

5823
0
Share:

 

Δευτέρα 21 Αυγούστου
Κοινωνικότητα, χαρά, επέκταση και κίνηση. Η ενέργεια σήμερα σε πάει πέρα-δώθε και η ημέρα σου δίνει πολλαπλές ευκαιρίες να κάνεις πράγματα. Μην μπερδευτείς και εστιάσου σε αυτά που σε ικανοποιούν πραγματικά.

Τρίτη 22 Αυγούστου
Αρκετά έως πολύ απαιτητική ημέρα, σε σημείο που να υπάρξουν εκρήξεις και νεύρα από την κούραση ή από τον φόρτο (συναισθηματικό ή εργασίας). Δεν είναι μέρα για αλλαγές και οτιδήποτε που δεν έχει χαρακτήρα διατήρησης οδηγεί σε ανατροπή σχεδίου. Εφάρμοσε τους κανόνες.

Τετάρτη 23 Αυγούστου
Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις κάτι πολύ γερό και ισχυρό, αρκεί να σφίξεις τα δόντια και να δράσεις απόλυτα λογικά και πρακτικά σήμερα, με λιγότερο συναισθηματισμό και αμφιβολίες.

Πέμπτη 24 Αυγούστου
Τα πράγματα σήμερα μπορεί να φαίνονται ανάποδα, το μέσα να είναι έξω και το πάνω να είναι κάτω. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και απόφυγε τις εξάρσεις.

Παρασκευή 25 Αυγούστου
Οι λέξεις είναι η δημιουργία και το μέσον γέννησης των ιδεών στο φυσικό επίπεδο. Συντονίσου με την επιθυμία σου, μοιράσου την με λέξεις και δώσε τον χρόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθεί.

Σάββατο 26 Αυγούστου
Κουραστική ημέρα με δύσκολες αποφάσεις που πρέπει όμως να παρθούν. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να πατάς σε γερή βάση και τα θεμέλιά σου να είναι φτιαγμένα από συμπαγές υλικό.

Κυριακή 27 Αυγούστου
Η αλλαγή ζητά επίμονα να σπάσεις το καλούπι που την καθυστερεί. Θα είναι μια μέρα με ευχάριστες εκπλήξεις κα ανάσες ή μια μέρα με δυσοίωνες ανατροπές; Η απάντηση είναι στο χέρι σου.

Δευτέρα 28 Αυγούστου
Μετά τον πολύ έντονο διάστημα που προηγήθηκε, μπορείς τώρα να φέρεις ισορροπία και αγάπη στις βασικές πτυχές της ζωής σου, έχοντας την γνώση ότι κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή.

Τρίτη 29 Αυγούστου
Εσωτερικές συγκρούσεις και πίεση με βασική αιτία το ότι σήμερα δεν έχεις την στήριξη και την βοήθεια που χρειάζεσαι για να πετύχεις ένα σχέδιό σου. Είναι δύσκολο όταν συνειδητοποιούμε ότι πρακτικά είμαστε μόνοι στον αγώνα ή στο όραμα.

Τετάρτη 30 Αυγούστου
Ευχάριστη, αλλά πρακτικά προσανατολισμένη η ενέργεια της ημέρας. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις και ο λόγος σου να ακουστεί. Όσο πιο δομημένη είναι η σκέψη σου, τόσο πιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα έχεις.

Πέμπτη 31 Αυγούστου
Ο μήνας και το καλοκαίρι σε αποχαιρετούν σήμερα και αρχίζεις να προετοιμάζεσαι πρακτικά αι να οργανώνεις τις δράσεις σου και τις κινήσεις σου για το επόμενο διάστημα. Δύσκολη ημέρα με περιορισμούς και κούραση, συγκεντρώσου σε λεπτομέρειες, σε αυτό που πρέπει να γίνει και μην ξεχνάς να κάνεις διαλείμματα για ξεκούραση. 

 

Δείτε το χρώμα του μήνα

 

Share: