2ο δεκαημερο Φεβρουαριου 2017

3467
0
Share:

 

 

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου
Αλλαγές και ποικιλία σε οικιακά θέματα. Αίσθηση ελευθερίας που μπορεί να έρχεται όμως από ρήξη ή διάσταση. Η ημέρα χρειάζεται υπεύθυνη στάση και χειρισμούς.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου
Έμπνευση, διαίσθηση και περίεργα όνειρα. Πολλά θα εξαρτηθούν σήμερα από το πώς θα διαχειριστείς

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου
Αποκτάς εικόνα της πραγματικότητας ή αντιλαμβάνεσαι έστω ένα μέρος της με αποτέλεσμα να κάνεις νέες συνδέσεις και νέες δεσμεύσεις.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου
Πολλά μπορούν να επιτευχθούν με την κατάλληλη προσπάθεια σήμερα. Οι ανατροπές και οι αλλαγές είναι στο πρόγραμμα αλλά δεν είναι τέτοιες που να σε εμποδίσουν να πετύχεις τον σκοπό σου.

februaryΤετάρτη 15 Φεβρουαρίου
Κάποιος ή κάτι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Ή οι προσδοκίες σου είναι υπερβολικά υψηλές ή αυτός ο κάποιος δεν διατίθεται να τις ικανοποιήσει. Τσέκαρε και τις δύο περιπτώσεις προτού βγάλεις συμπεράσματα.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου
Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς σήμερα.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου
Δημιουργείς έντονες εντυπώσεις σήμερα καθώς αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας κάτι και το καταφέρνεις. Η συνεργατικότητα είναι απαραίτητη όμως σήμερα γι’αυτό μην το παρακάνεις με το μονόπρακτο.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
Ερωτισμός, σαγήνη και η μάχη των φύλων μπορεί να καταλήξει σε παθιασμένο ταγκό απόψε.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου
Μια καλή ημέρα για συμβιβασμό, διαπραγμάτευση και για δημιουργική επέκταση πέρα από το εγωικό κέντρο.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου
Οι αμφιβολίες μπορούν ν παίξουν με το μυαλό σου μια άλλη μέρα. Σήμερα ρώτα τον εαυτό σου τι θέλεις και κάνε ακριβώς αυτό που θα σου απαντήσει.

 

Δείτε το 3ο Δεκαήμερο

Share: