2ο δεκαημερο Φεβρουαριου

Share:

 

Η Κυριακή 11/2 είναι μια έντονη ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες και θεματάκια σε στενές σχέσεις αγάπης και σε οικογενειακούς δεσμούς, όμως δίνει ευκαιρίες για να λυθούν θέματα, να διασαφηνιστούν τα όρια και να ενισχυθεί η σταθερότητα της βάσης πάνω στην οποία πατά η σχέση.

Η Δευτέρα 12/2 είναι μια πολύ δυνατή ημέρα που σχεδόν τα πάντα είναι πιθανά. Κατάλληλη για να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις και να τοποθετηθούν τα πράγματα στην σωστή τους προοπτική. Διαύγεια σκέψης, αποφασιστικότητα και πειραματισμός που φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Το διήμερο 13-14/2 είναι μεταβατικό και προετοιμάζει καταστάσεις που αρχίζουν να εξελίσσονται από την Πέμπτη και μετά. Η Τρίτη είναι βοηθητική σε οικονομικά θέματα, ενώ η Τετάρτη προσφέρεται για γνωριμίες, επαφή με κόσμο και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η Πέμπτη 15/2 εγκαινιάζει και προωθεί κινήσεις, πρωτοβουλίες και προσπάθειες που μπορούν να ωφελήσουν πρακτικά, οικονομικά και όχι μόνο.

Η Παρασκευή και το Σάββατο 16-17/2 είναι μέρες που εστιάζουν στις σχέσεις και μπορεί αυτό το διήμερο να είναι βοηθητικό για συζητήσεις και επικοινωνίες που ξεκαθαρίζουν ζητήματα ή που οδηγούν σε ουσιαστικότερη δέσμευση και συναισθηματική εμβάθυνση.

Η Κυριακή 18/2 είναι δημιουργική, αλλά κουραστική και απαιτητική, ενώ δεν λείπουν οι καθυστερήσεις ή οι αλλαγές σε προγραμματισμό και σχέδια. Περισσότερο ανατρεπτική η Δευτέρα, προσοχή σε εντάσεις, εγωισμούς και σε λόγια που βγαίνουν παρορμητικά και χωρίς να τα έχουμε πρώτα σκεφτεί καλά.

Το διήμερο 19-20/2 είναι κινητικό, διαδραστικό και ελπιδοφόρο. Τόσο θέματα σχέσεων, όσο θέματα επαγγελματικά μπορούν να κινηθούν με θετικές συνθήκες που υπόσχονται ακόμη πιο θετικές εξελίξεις. Την Δευτέρα μπορούμε να εισάγουμε καινούργια στοιχεία στην καθημερινότητα μας και να κάνουμε πιο εύκολα μια αλλαγή που σκεφτόμαστε, ενώ την Τρίτη δίνουμε έμφαση σε οικονομικά ζητήματα και δημιουργούμε καλύτερη επαφή στις ρομαντικές σχέσεις.

 

 

Δες το 3ο δεκαήμερο Φεβρουαρίου

Share: