2ο δεκαημερο Αυγουστου

3699
0
Share:

 

Παρασκευή 11 Αυγούστου
Το συναίσθημα δεν βρίσκει πάντα τις λέξεις για να εξηγήσει την κατάστασή του. Η αδυναμία έκφρασης με ακρίβεια οδηγεί σε εσωτερική πίεση και εξωτερικές εντάσεις.

Σάββατο 12 Αυγούστου
Μια από τις πιο δημιουργικές και πιο δραστήριες ημέρες του μήνα. Αφέσου στην ενέργεια και έκφρασε χωρίς αναστολές τις βαθύτερες σου επιθυμίες, χωρίς να παραβιάσεις όμως τα κοινώς αποδεκτά όρια.

Κυριακή 13 Αυγούστου
Με προσοχή και σωστό χειρισμό στις λέξεις που χρησιμοποιείς σήμερα μπορείς να αποφύγεις αυτό που είναι βλαβερό και επικίνδυνο για την εξέλιξη. Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει…

Δευτέρα 14 Αυγούστου
Οι πολλές δράσεις δεν φέρνουν καλό αποτέλεσμα. Αποσταθεροποιητική ημέρα για τα σχέδια σου, καλύτερα να απολαύσεις την ροή χωρίς σημαντικές κινήσεις σήμερα.

Τρίτη 15 Αυγούστου
Με λίγο κόπο παραπάνω μπορείς σήμερα να πετύχεις την αρμονία, κυρίως σε σχέσεις αισθηματικές και οικογενειακές. Η αγάπη μπορεί και τα καταφέρνει. Παρολαυτά τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν.

Τετάρτη 16 Αυγούστου
Σημαντική ημέρα καθώς μπορείς να πετύχεις την υλοποίηση σχεδίου ή επιθυμίας που έχεις οραματιστεί σωστά. Μπορείς να απολαύσεις την ελευθερία της δημιουργίας, αλλά μην αποφύγεις και μην αμελήσεις υποχρεώσεις, όσο μικρές και αν είναι, όσο ασήμαντες και αν φαίνονται.

Πέμπτη 17 Αυγούστου
Η ελεύθερη βούληση και η ισχυρή απόφαση να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα που σε γεμίζει και δίνει νόημα στην καθημερινότητα ή αξία στο μέλλον σου είναι τα δυνατά χαρτιά της ημέρας.

Παρασκευή 18 Αυγούστου
Η βοήθεια που μπορεί να λάβεις δεν είναι τυχαία και έρχεται μέσα από παλιές καλές δικές σου πράξεις. Οι άνθρωποι σε αγαπούν, αγάπησέ τους και εσύ.

Σάββατο 19 Αυγούστου
Η ορμητικότητα στα σχέδια σήμερα μπορεί να δίνει την δύναμη που χρειάζεται, αλλά η ανακοίνωση των σχεδίων δεν πρέπει να γίνει χωρίς διπλωματία.

Κυριακή 20 Αυγούστου
Η ικανότητα να εκφράσεις ήρεμα, στοχευμένα και με τις κατάλληλες λέξεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με σύντροφο, συνεργάτη, συγγενή ή φίλο.

 

Δείτε το 3ο δεκαήμερο Αυγούστου 

 

Share: