1ο δεκαημερο Φεβρουαριου

987
0
Share:

 

 

Η πρώτη μέρα του μήνα συνδυάζει ετερόκλητα στοιχεία και μπορεί να φανεί είτε κουραστική είτε ανατρεπτική. Από την μια υπάρχει η ανάγκη για αλλαγή και τα δεδομένα μεταβάλλονται. Η ρευστότητα της ημέρας δεν ενισχύει την σταθερότητα και μπορεί να ανατραπούν σχέδια, ραντεβού και προγραμματισμοί. Από την άλλη υπάρχει η ανάγκη να τηρήσουμε υποσχέσεις και να τρέξουμε πίσω από υποχρεώσεις, κάτι που είναι κουραστικό, καταπιεστικό και ίσως μας φέρνει στα όριά μας και να θελήσουμε να τα αφήσουμε όλα στο έλεος του θεού. Το κλειδί για την ημέρα είναι η ισορροπία.

Η Παρασκευή 2/2 είναι ημέρα που προσφέρεται για επανασυνδέσεις ή για βελτιστοποίηση των σχέσεων και για εξομάλυνση των δυσκολιών που μπορεί να υπάρχουν. Μια καλή κουβέντα, μια γλυκιά σκέψη και μια ελαφρώς υποχωρητική στάση μπορούν να φέρουν την ανατολή μιας καινούργιας μέρας. Κατάλληλη ημέρα επίσης για οικονομικά ζητήματα και την διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων.

Το τριήμερο 3-5/2 είναι μεταβατικό και μας δίνει ευκαιρίες να ανασάνουμε από τους γρήγορους ρυθμούς που προηγήθηκαν, αλλά και να γεμίσουμε ενέργεια και δύναμη που θα μας χρειαστεί κατά την πορεία των ημερών που ακολουθούν. Το Σάββατο είναι καλή μέρα για να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και να καταστρώσουμε σχέδια, ενώ η Δευτέρα είναι καλή ημέρα για να έρθουμε σε επαφή με κόσμο, να κοινοποιήσουμε τα σχέδιά μας ή να βρεθούμε με φίλους.

Η Τρίτη 6/2 είναι μια δυναμική ημέρα με την τάση να ευνοηθούν νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, χρειάζεται όμως προσοχή στις ισορροπίες σε σχέσεις φιλικές, συγγενικές και αισθηματικές, καθώς η παρορμητικότητα και η ένταση των συναισθημάτων μπορεί να οδηγήσουν σε εγωιστικές συμπεριφορές και εντάσεις.

Το διήμερο 7-8/2 είναι διαπροσωπικό και ευνοούνται θέματα αισθηματικά και ερωτικά. Η επικοινωνία και η εξωτερίκευση των βαθύτερων σκέψεων, αλλά και των ανησυχιών που μπορεί να μας βασανίζουν είναι καλή κίνηση και αν γίνει με απλό και ψύχραιμο τρόπο, θα μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν σημεία που προβληματίζουν μια σχέση.

Το διήμερο 9-10/2 είναι αφιερωμένο σε πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα και ευνοούνται νέοι τρόποι αντιμετώπισης και λειτουργίας και αλλαγές, κυρίως το Σάββατο. Η Παρασκευή είναι δύσκολη ημέρα με πολλή πίεση και χρειάζεται να παραμείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις και να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια, αλλά το Σάββατο θα μας ανανεώσει, θα μας ξεκουράσει και θα μας προσφέρει λύσεις μέσα από την αλλαγή.

 

 

Δες το 2ο δεκαήμερο Φεβρουαρίου

Share: