Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα έως 17 Σεπτεμβρίου

 

Η εβδομάδα ξεκινά με την σχέση της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τις αμοιβαίες προσδοκίες κυρίως σε συνεργασιακά και οικονομικά θέματα. Είναι εξαιρετική στιγμή να διαχειριστείς, να οργανώσεις τους υλικούς σου πόρους και αγαθά πιο αξιόπιστα και χρήσιμα, όπως επίσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιτευχθεί πραγματική σταθερότητα στις προσωπικές σου σχέσεις.

Όσο αφορά τις μεμονωμένες προσωπικές σου ανάγκες, αυτή τη χρονική στιγμή βοηθιέσαι έτσι ώστε να μην έρθουν σε αντίθεση με τις απαιτήσεις της σχέσης σου. Είναι μέρες που σε βοηθούν να τις στηρίξεις σε μια πιο ρεαλιστική βάση όπως:

«Ποιος είσαι και τι χρειάζονται οι άλλοι από σένα».

Το όραμά σου γίνεται περισσότερο σαφές και η πιθανότητα να εισέλθεις σε μια σχέση ή μια νέα κατάσταση κάτω από το ξόρκι των ρομαντικών ψευδαισθήσεων είναι δύσκολο. Ωστόσο αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την εμπειρία που γεννιέται αυτή τη στιγμή για να ορίσεις και να κατανοήσεις καλύτερα τον ίδιο του τον εαυτό και αυτό που γαληνεύει την καρδιά σου.

Η σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο στα μέσα της εβδομάδας σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς σοφότερα κυρίως τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η ανάγκη για ρεαλισμό στη ζωή σου γίνεται έντονη. Η δημιουργικότητα κάτω από αυτή την επιρροή δεν διεγείρεται ούτε ελέγχεται, αλλά έχει μεγαλύτερη πειθαρχία και αυστηρότητα και οτιδήποτε κάνεις τώρα είναι πιθανό να έχει πρακτικότητα και χρησιμότητα στο μέλλον σου.

Πιθανά θα υπάρξουν κρίσιμες εξελίξεις. Διάφοροι παράγοντες γύρω σου μπορεί να σε προκαλέσουν και ίσως να νιώσεις πως είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ελευθερία της δράσης σου σε ότι προσπαθήσεις να κάνεις αυτές τις μέρες. Η επιμονή είναι η λύση και η προσπάθεια να μην αποσυρθείς από τον στόχο σου. Όσο και αν αισθάνεσαι τα επίπεδα της ενέργειας σου χαμηλά ή νιώθεις πως υπάρχει αντίσταση ή αντιπαλότητα από το περιβάλλον σου η υπομονή θα λειτουργήσεις προς όφελος σου.

Στο τέλος της εβδομάδας η συνάντηση του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα σου δίνει τεράστια πνευματική και ψυχική ενέργεια. Μπορείς να δουλέψεις με το μυαλό σου πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο και έτσι να ολοκληρώσεις αρκετές εκκρεμότητες του προηγούμενου διαστήματος με τον Ερμή ανάδρομο. Η αρνητική πλευρά είναι πως μπορεί να νιώσεις αρκετά ευερέθιστος ακόμα και για ασήμαντα γεγονότα.

Ωστόσο ελευθερώνεται περισσότερος χώρος για νέες σκέψεις, μεγαλύτερη κατανόηση μιας τρέχουσας κατάστασης και η δυνατότητα να βρεθεί λύση σε ένα μπλοκάρισμα που σε ταλαιπωρεί τελευταία.

 

Καλή εβδομάδα! 

 

Share: