Το χρωμα της εβδομαδας – Νεα Σεληνη στην Παρθενο

Share:

 

Εβδομάδα έως 24 Σεπτεμβρίου

 

Αυτό θα πει άνθρωπος: να πονάς, ν’ αδικιέσαι, να παλεύεις και να μην το βάνεις κάτω!
Αν ήταν να με ρωτούσαν ποιος δρόμος πάει στον ουρανό,
θ’ απαντούσα: ο πιο δύσκολος.

Μεγάλη κολυμπήθρα τα δάκρυα, παιδί μου…
N.Kαζαντζάκης

 

 

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού που σε σπρώχνει να αναζητήσεις τον ενθουσιασμό και την τόνωση κυρίως μέσω των σχέσεων. Μπορεί να δημιουργηθεί μια σχετική ανυπομονησία, απαιτώντας να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σου ωστόσο είναι ιδανική στιγμή για να κατανοήσεις τις ανάγκες του άλλου.

Στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι και μια δοκιμασία της ευελιξίας που υπάρχει μέσα στις σχέσεις σου γιαυτό οι περιορισμοί δεν θα φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην δοθείσα στιγμή.  

Η αντίθεση Ερμή/Ποσειδώνα την Τρίτη δημιουργεί παρερμηνεύσεις, λάθη και σε ακραίες περιπτώσεις εξαπάτηση. Οποιαδήποτε επικοινωνία θα πρέπει να τοποθετείται πάνω σε σταθερές βάσεις και μεγάλη σαφήνεια λόγω ενός πέπλου που ενδέχεται να κρύβει την αλήθεια.

Την Τετάρτη το φεγγάρι γίνεται ένα με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου, απελευθερώνοντας όλη την ενέργεια του και λαμβάνοντας όλους τους Ηλιακούς σπόρους / ιδέες. Ο εσωτερικός κόσμος των συναισθημάτων γίνεται έντονα ενεργός, με μια βαθύτερη ανάγκη να εστιάσουμε σε αυτό που συμβαίνει γύρω μας και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες.

Ένας σεληνιακός μήνας που σε βοηθά να βρεις νέες μεθόδους στην καθημερινή σου εργασία και στην καθημερινή σου ζωή ώστε να μπορέσει να έρθει η ανάπτυξη που επιθυμείς.

Το συγκεκριμένο φεγγάρι είναι η πρώτη Νέα Σελήνη μετά την Έκλειψη της 21ης Αυγούστου. Οι Εκλείψεις σηματοδοτούν μια 6μηνη νέα πορεία με νέους στόχους και αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δίνει την ευκαιρία να δεις όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες αυτής της νέας φάσης που ξεκινά.

Δίνει την ευκαιρία να αναλύσεις, να συνθέσεις, να απελευθερώσεις την συσσωρευμένη ενέργεια του προηγούμενου χρόνου προσαρμόζοντας τα δεδομένα σου στο εδώ και τώρα.

Η ευελιξία και η μεταβλητότητα γίνεται οδηγός για τις επόμενες 28 μέρες δίνοντας όχι μόνο χώρο για προσαρμογή αλλά και την δυνατότητα να βρεθεί ψυχικός χώρος για αναθεώρηση, μέσα από τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα όσο επώδυνες ή απροσδόκητες και αν είναι.

Σκέψου πως μόνο όταν έρθεις σε επαφή με τον πόνο, με την πληγή σου, μπορείς να αφουγκραστείς ξανά . . .

Καλή εβδομάδα! 

 

Share: