Ηλιος στον Ταυρο

Share:

 

 

‘Ήλιος στο Ταύρο από σήμερα και η λέξη κλειδί: “κατοχή”.  

 

98769876574586Ένας ηλιακός μήνας όπου φωτίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συσχετιστούμε με τον γήινο κόσμο. Τον τρόπο που μπορούμε να “οικοδομήσουμε” μόνιμες αξίες μέσα σε αυτόν, παρέχοντας ισχυρή ενέργεια και υπομονή. 

Πιθανά αυτή τη χρονική στιγμή που όλα τα θέματα ζητούν άμεση επίλυση (παρόλο τη παραλυτική ακαμψία που υπάρχει λόγω ανάδρομου Ερμή και Κρόνου), να είναι βοηθητικός.

Έχοντας αφομοιώσει τη τάση του Κριού να τρέχει ολοταχώς σε νέες καταστάσεις, αυτό το ζώδιο χαρακτηρίζεται από μια ήπια δεκτικότητα και απροθυμία να βιάσουμε τα πράγματα. Επίσης φεύγοντας απ τη πύρινη παρορμητικότητα του Κριού η προσέγγιση για τη ζωή γίνεται πιο αργή, πιο θεωρητική με πιο στοχαστικό ρυθμό, χαρακτηριστικό του σταθερού αυτού ζωδίου. Δρα μετά από αρκετή σκέψη, βασισμένη φυσικά μόνο στα δικά του δεδομένα, ερεθίσματα, τις πέντε του αισθήσεις και απεχθάνεται τη καθοδήγηση απ τους άλλους. 

87643455676Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης του, ήδη σε τροχιά, αποκαλύπτει την πιο απροκάλυπτη αισθησιακή του πλευρά. Η σχέση του με την αισθησιακή και υλική ευχαρίστηση είναι έντονη, κάτι που εκφράζεται με ποικίλους τρόπους. Κρατιέται σε φόρμα μέσα απ την έλξη της ομορφιάς και κει είναι η αχίλλειος πτέρνα του γιατί μπορεί να παρακινηθεί μόνο και μόνο απ την προσωπική του ικανοποίηση.

Τί είδους ομορφιά καλύπτει τις προσδοκίες σου, οπότε και επηρεάζει όλο σου το Είναι; Είναι το ερώτημα με τον Ήλιο να ταξιδεύει σε αυτό το ζώδιο για τις επόμενες 30 ημέρες.

Σκεφτείτε τον Ταύρο, είναι ογκώδες ζώο. Όταν είναι σε κατάσταση ηρεμίας, αντιπροσωπεύει την ουσία της σταθερότητας, της γαλήνης, και την ελεγχόμενη δύναμη. Όταν είναι θυμωμένος είναι φορτωμένος και τρομερά καταστρεπτικός. Του παίρνει λίγο χρόνο να νευριάσει διότι δεν ενοχλείται εύκολα και άμεσα αλλά αν συμβεί παίρνει μορφή ηφαιστείου. 

Οπότε αυτή η περίοδος ενδείκνυται για οποιαδήποτε αισθησιακή ευχαρίστηση και έξαψη. Γίνε φανατικός και βλέπε μόνο το κόκκινο παρά πεισματάρης και αδιάλλακτος.

 

Καλό Ηλιακό μήνα
και χρόνια πολλά σε όλους τους Ταύρους!

 

 

Share: