Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα έως 28 Μαΐου

 

Η Σελήνη γίνεται ένα με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων, ενεργοποιώντας έντονη ανησυχία και ασυνήθιστες διαθέσεις στα μέσα της εβδομάδας, για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα.

Η μεταβλητότητα σε θέματα επικοινωνίας, η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα και astroguide-392817335η αναζήτηση της έμπνευσης μέσα από οποιαδήποτε κατάσταση, σε φέρνει πιο κοντά σε ένα δημιουργικό ξεκίνημα ή μια ρομαντική συνεύρεση.

Ωστόσο οι επιλογές και ο τρόπος που θα συνδεθούμε με τα αγαπημένα μας άτομα θα λειτουργήσουν ως βαρόμετρο. Θα χρειαστεί να περάσουν από διάφορα επίπεδα “κατανόησης” με σκοπό να καταλάβεις “γιατί χρειάζεσαι αυτό που χρειάζεσαι”.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να κατανοήσεις το βαθύτερο νόημα πίσω απ΄τις λέξεις ή τις ενέργειες δίνοντας μια σταδιακή μεταμόρφωση, μαθαίνοντας να σχετίζεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και να προσδιορίσεις τις ανάγκες σου.

mercury-in-cp-3Μην ξαφνιαστείτε αν ταρακουνηθούν οι ρυθμοί ή αν υπάρξουν σφοδρές ξαφνικές εκρήξεις Θέματα (ενδο)σχέσεων ενεργοποιούνται με τέτοιο τρόπο που οι προσωπικές σου σχέσεις, φιλίες, οικογένεια, ταρακουνιούνται αν δεν έχουν χτιστεί με θεμέλια ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.

Αυτή την εβδομάδα βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία σαν χειμαρρώδη λάβα εκτοξεύονται με έναν και μόνο βαθύ σκοπό. Να καεί οτιδήποτε άχρηστο συντηρούσες (ή που νόμιζες ζωντανό). 

Αυτή η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για πειραματισμό, ενθουσιασμός, αναδιαμόρφωση βάσει των αξιών και αναγκών σου. 

Καλή εβδομάδα!

 

 

 

Share: