Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα έως 21 Μαΐου

 

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ανακαλύψεις πως δεν είναι αλήθεια πως έχεις δημιουργήσει τη ζωή σου με τέτοιο τρόπο που σε καλύπτει . . . ακόμα και πως οι ανάγκες σου δεν είναι αυτές που πραγματικά πίστευες μέχρι τώρα.

987029385-3Είναι μια εβδομάδα που θα ανακαλύψεις πως η ακαμψία στη ζωή σου πιθανά δεν ευθυνόταν στον τρόπο σκέψης σου αλλά γιατί οι επιλογές (που έβλεπες πως είχες λόγω παγιωμένων πεποιθήσεων) σε οδηγούσαν μονίμως προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει επιφυλακτικότητα σχετικά με το τι μπορείς να περιμένεις και να προσδοκάς από μια σχέση (όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι). Ωστόσο είναι πραγματικά μια στιγμή που θα μπορέσεις συνειδητά και ενήλικα να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου τις προσωπικές και όχι αυτές που επιβάλει το περιβάλλον σου.

Ο Ερμής που συμβολίζει το ανθρώπινο μυαλό και τον τρόπο που επικοινωνείς τις σκέψεις σου στους άλλους, μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, προς το τέλος της εβδομάδας. Σε αυτό το σταθερό και γήινο ζώδιο ο νους λειτουργεί πιο ήσυχα, υπομονετικά και πιο πρακτικά. Όλη αυτή την περίοδο ανοίγονται νοητικές ικανότητες στο καθένα μας, μέσα απ΄ τις πέντε αισθήσεις και η σκέψη χρωματίζεται από πιο απλά και πρακτικά πράγματα. 

876987697768-2Αυτές τις μέρες δίνεται η απαραίτητη αντοχή ώστε να παραμείνεις ήρεμος και υπομονετικός στα βήματα σου.

Επίσης ευνοούνται οποιαδήποτε σχέδια έχεις ήδη ξεκινήσει και ενδέχεται αυτές τις μέρες να έχουν θετική εξέλιξη ή κάποια βελτίωση κυρίως σε μακροπρόθεσμους στόχους σου που έχουν ως κύριο θέμα το προσωπικό σου δικαίωμα για ελευθερία και επιλογή.  

Μια εβδομάδα που σε βοηθά να περάσεις νοητά στην άλλη πλευρά και να δεις τη ζωή σου κάτω από ένα νέο ελπιδοφόρο πρίσμα.

 

Καλή εβδομάδα!

 

 

 

Share: