Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα έως 14 Μαΐου

 

fullmoonΗ Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου / Σκορπιού, την Τετάρτη, χρωματίζει την εβδομάδα με πάθη, ένταση και τη παράνοια να επηρεάζει την ψυχική διάθεση.

Η ανάγκη να νιώσεις περισσότερο γειωμένος και ασφαλής συναισθηματικά και υλικά γίνεται με έντονο, βαθύ τρόπο εκτινάζοντας την εξερεύνηση των αισθήσεων και του σώματος στα ύψη.

Συναισθηματικά ευάλωτοι; Περισσότερο μια μίξη έντονων προκλήσεων και συναισθητικών εμπλοκών με σκοπό την παραγωγή έξαψης, την ευχαρίστηση και την απόλαυση μέσα από τις πέντε αισθήσεις . . .

Υπάρχει μια “πείνα” για κάτι το οποίο είναι πέρα από αυτό που μπορείς να δεις. Όμως το νιώθεις και αγωνιάς να το αγγίξεις και να το αισθανθείς.

Γιατί μόνο έτσι μπορείς να δεις την αληθινή του διάσταση, να ανακαλύψεις τί υπάρχει κάτω απ το κέλυφος. Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει πρώτα να σκάψεις βαθιά, στα άδυτα του Σκορπιού, εκεί που συναντάς εκτός τους βαθύτερους σου φόβους, τα αληθινά βαθιά συναισθήματα. 

Tommy IngbergΑυτή την εβδομάδα σου ζητείται να αφήσεις πίσω πράγματα και καταστάσεις που φαινομενικά αντιπροσωπεύουν την δική σου “αλήθεια” αλλά στην ουσία αν το σκεφτείς, το μόνο που κάνουν είναι να σε κρατούν και να σου απαγορεύουν να πας πιο πέρα . . . πιο μέσα. Εκεί που με την ανασκαφή θα κέρδιζες ένα ακόμα βαθμό κατανόησης του βάθους της Ψυχής σου. 

Ο άξονας Ταύρου / Σκορπιού έχει μια μελαγχολία, ένα μελόδραμα και μια έντονη ανάγκη για κάθαρση σε βάθος. Σε υποχρεώνει να καθίσεις να δεις τί συμβαίνει θέλεις δε θέλεις. Τα γεγονότα τα ίδια σε υποχρεώνουν. Και με αυτή την Πανσέληνο νιώθεις πως όσο πιο γρήγορα το κάνεις, να αντιμετωπίσεις την αλήθεια, τόσο πιο γρήγορα θα ελευθερωθείς από αυτό που σε κρατά πίσω. Η απελευθέρωση μπορεί να γίνεται με αργό ρυθμό ωστόσο σε κάθε σου βήμα μπορείς και βλέπεις τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά στα μάτια σου.

%ce%b5%ce%b2%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%af%ce%bf-24-10-3Είναι αλήθεια πως συνήθως πρέπει να αισθανθούμε ένα είδος δυσφορίας για να μπορέσουμε να ψάξουμε τη λύση, κάτι που αυτή η Πανσέληνος την προσφέρει απλόχερα. Ωστόσο ταυτόχρονα σε οδηγεί σε κόσμους που με το χέρι στη καρδιά μπορείς να νιώσεις αυτό που φωνάζει η Ψυχή σου.

Τα αρνητικά εξωτερικά γεγονότα ευτυχώς αυτή την εβδομάδα έχεις την τάση (αν το επιθυμήσεις) να σε επηρεάσουν μόνο επιδερμικά και είναι σημαντικό να μην αποθαρρυνθείς ή να νιώσεις αδύναμος να προχωρήσεις στην πορεία που έχεις αρχίζει να χαράζεις. Στο χέρι σου είναι πως θα εκμεταλλευτείς αυτές τις πλανητικές επιρροές, η εύνοια υπάρχει . . .

Καλή εβδομάδα!

 

 

 

Share: