Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα έως 18 Ιουνίου

 

Η ελπίδα και η θετική στάση απέναντι σε αυτό που σε θέλει φοβισμένο και θυμωμένο είναι η πρόκληση αυτή την εβδομάδα.

9876764765Ναι, υφαίνεται ένα πέπλο μπροστά στην όποια φιλοδοξία, όνειρο, προσδοκία και ναι, ο φόβος θέλει δουλειά για να αναγνωριστεί, να απομονωθεί και να μετασχηματιστεί σε δύναμη αυτές τις μέρες, αλλά αν ανοίξεις περισσότερο τα μάτια σου μπορείς να δεις ταυτόχρονα (και) το ουράνιο τόξο που δημιουργείται μπροστά σου, γεμάτο με όλα τα χρώματα της ίριδας, περιμένοντας να διαλέξεις την καταλληλότερη απόχρωση (εκδοχή) στο δικό σου όραμα.

Προκλήσεις από εξωτερικά γεγονότα θα φέρουν αναστάτωση με τον Ήλιο απέναντι από τον Κρόνο (ανάδρομο) ζητώντας να βρεθεί ένας λόγος, ένα επιχείρημα μέσα από ένα πάζλ σκέψεων για κάποιο “θέμα του παρελθόντος που επείγει”.

a4a0405d415cd8cd9b4629e2ad494c0aΤο βαθύτερο νόημα θα αποκτηθεί αν αποσυρθούμε κατά κάποιον τρόπο απ το συγκεκριμένο θέμα όσο αφορά τις προσδοκίες της άμεσης επίτευξης. Μέσα από την αποστασιοποίηση θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε μια νέα προοπτική και με αυτό τον τρόπο θα καταστεί δυνατόν να ελεγθεί αν πράγματι η δομή που έχουμε δώσει σε αυτό το θέμα έχει το σχήμα και το μέγεθος που πραγματικά του αξίζει. 

Μπορεί να ξαφνιαστείς αν αντιληφθείς πόση φαιά ουσία έχεις σπαταλήσει . . . 

Αυτά για τα οποία αξίζει να αναρωτηθούμε είναι: Έχουμε δουλέψει εντατικά και με ειλικρινή τρόπο; Έχουμε υιοθετήσει μια ενήλικη και υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι σε αυτό;

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να δεις έμπρακτα πόσο εξυπηρετεί τις προσδοκίες σου, τα όνειρα σου και πόσο σου είναι χρήσιμο να το πάρεις κληρονομιά, αδυνατώντας να έρθεις αντιμέτωπος με τους φόβους ή τον θυμό σου.

Βοηθητικά η πίστη ανανεώνεται και η έμπνευση ενεργοποιείται με τον Δία να μπαίνει σε ορθή πορεία αυτή την εβδομάδα, δημιουργώντας την κατάλληλη εσωτερική κατάσταση ώστε να έλξεις (απ’ έξω) τις ανάλογες ευκαιρίες.

Ο Ποσειδώνας ανάδρομος για τους επόμενους πέντε μήνες σε οδηγεί δημιουργικά ανοίγοντας όλη σου την έμπνευση για κάτι που θα σου δώσει χαρά και επεκτείνει την φαντασία για να καταφέρεις να δώσεις σάρκα και οστά σε αυτή την έμπνευση.

 

293870945

Καλή εβδομάδα!

 

Share: