Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα έως 25 Ιουνίου

 

87766554332Η Νέα Σελήνη το Σάββατο, στο ζώδιο του Καρκίνου, ανοίγει έναν καινούργιο Σεληνιακό μήνα που βοηθά να αναγνωρίσεις αν η συναισθηματική τροφή που λαμβάνεις είναι πραγματικά ευεργετική για σένα.

Αν τρέφεσαι σωστά, αν οι άνθρωποι που βρίσκονται στο οικείο σου περιβάλλον, μέσα στο σπίτι σου, μέσα στην οικογένεια σου, σε κάνουν να νιώθεις πραγματικά ασφαλής.

Είναι στιγμή να σκεφτείς ακόμα και να αμφισβητήσεις κομμάτια του εαυτού σου. Αν τα συναισθήματα σου είναι αυθεντικά ή γαντζώνεσαι από κάτι το οποίο μπορεί να είναι γνώριμο . . . αλλά ουσιαστικά δεν σε τρέφει πια;

 

15591927_10210197839994841_728900061_nΗ κυκλοθυμικότητα στα ύψη αυτή την εβδομάδα. Την στιγμή που νιώθεις μοναξιά και θέλεις να κλειστείς στο καβούκι σου, ταυτόχρονα νιώθεις την ανάγκη να φύγεις όσο πιο μακριά γίνεται.
Εκεί που λες “μια χαρά είμαι εδώ που κάθομαι στον κόσμο μου ήρεμα ” αρχίζει η ανησυχία ή η γκρίνια για το αβέβαιο παρόν / μέλλον ή για κάποιες αλλαγές που θα ήθελες να κάνεις αλλά δεν ολοκληρώνονται στο εδώ και τώρα.

Παρ’ όλα αυτά είναι μια χρονική στιγμή που μπορείς να προχωρήσεις μπροστά, να συζητήσεις με άλλους ανθρώπους για τις ιδέες σου και τα σχέδια σου ωστόσο είναι σημαντικό να είσαι σε πλήρη επαφή με την δική σου πραγματικότητα και τις συνθήκες που βρίσκεσαι.

Γιατί μπορεί να έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται απλά πρέπει να εργαστείς σκληρά και να περιορίσεις την εγωκεντρική τάση, την ζήλια και την κτητικότητα ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάτι που επιθυμείς.

 

Καλή εβδομάδα!

 

Share: