Ερμης στους Διδυμους

Share:

 

 

Δίδυμος σημαίνει αλληλεπίδραση και ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις και να τοποθετηθείς πιο σωστά (ή διαφορετικά) στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, τόπων και πραγμάτων.

chironΟ Ερμής στους Διδύμους δίνει ενδεχόμενα μέσα απ τα οποία σε οδηγεί να διευρύνεις τη σκέψη σου, το μυαλό σου, την αίσθηση της σύνδεσης με τη ζωή την ίδια και φέρνει ανανέωση σε θέματα επικοινωνίας και τρόπο σκέψης.

Σε βοηθά να αλλάξεις τον προσανατολισμό σου και να κάνεις focus πιθανά σε μια νέα φόρμα αναγνώρισης της νοητικής σου ενέργεια. Και τότε από αγγελιοφόρος της επιθυμίας, γίνεται αγγελιοφόρος των ίδιων των θεών που κατοικούν μέσα σου, εξυπηρετώντας ακόμα και έναν άλλον σκοπό στη ζωή σου και τον οποίο δεν τον είχες φανταστεί ή τον είχες παραμερίσει. 

Είναι μέρες ιδιαίτερης κοινωνικής αλληλεπίδρασης με έντονο το σημάδι της απόσπασης και της αντικειμενικότητας. Η νοητική δραστηριότητα θα είναι έντονη, πολυάσχολη αν και κάπως απρόσωπη.

%ce%b5%ce%b2%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%af%cf%8c-astroguideΗ πολύπλευρη διανοητική λαχταρά θα λειτουργήσει ως γέφυρα για να περάσεις απ την μια πλευρά στην άλλη με σκοπό να βιώσεις νέες εμπειρίες, να ανακαλύψεις νέους ορίζοντες και να μπεις σε μια πιο βαθιά κατανόηση των πολλών επιπέδων πάνω στα όποια η ζωή κινείται. 

Μέρες τις οποίες μπορούν να ειπωθούν άπειρες διαφορετικές θεωρίες όσο αφορά τα συναισθήματα αλλά αυτό είναι μια έξυπνη άμυνα ενάντια στη πραγματικότητα χωρίς να λείπουν οι ζαβολιές, οι κατεργαριές και τα παιχνίδια κυρίως λεκτικά.

mercury-directΤο πρόβλημα εστιάζετε στην εξωτερίκευση και όχι στο ότι δεν μπορεί να αισθανθείς με αυτή τη θέση του φτερωτού Ερμή. Ωστόσο αυτή η θέση είναι ιδιαίτερα βοηθητική δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερη πληροφορία σε ότι αφορά την μάθηση, τα κοντινά ταξίδια, το εμπόριο και γενικότερα την επικοινωνία.

Μέσω μιας κοινής γλώσσας μπορείς να δεις πώς όλες οι διαφορετικές διαστάσεις της ζωής μπορούν να συνδεθούν . . . αν το επιθυμείς.

(προσοχή)  Το ότι εσύ είσαι ή θεωρείς τον εαυτό σου περισσότερο έξυπνο . . . δεν συνεπάγεται πως ο απέναντί σου είναι χαζός.

 

 

Share: