Αρης στους Ιχθυες

Share:

 

Άρης στους Ιχθύες

 

Άρης στους Ιχθύες μέχρι τέλος Ιανουαρίου και η δράση σου χρωματίζεται κυρίως από τα συναισθήματα σου και όχι από την λογική σου.  

Αυτή η θέση του Άρη υπερασπίζει και παλεύει για πράγματα που δεν τόσο καθαρά ορατά. Το ζώδιο των Ιχθύων έχοντας κυβερνήτες Δία και Ποσειδώνα, τροφοδοτούν με πίστη και όραμα την δράση σου και τον τρόπο που διεκδικείς τα θέλω σου το επόμενο διάστημα, ωστόσο είναι δύσκολο να κατανοήσεις από πού να αρχίσεις και ακόμα δυσκολότερο να μείνεις σταθερός σε μια πορεία.  

mars-in-piscesΑυτό δημιουργεί μια αίσθηση ανικανότητας και ίσως συναισθήματα ανασφάλειας για το αποτέλεσμα που θα μπορούσες να φέρεις (έχουμε και Ερμή ανάδρομο) ειδικότερα αν βρίσκεσαι στο μονοπάτι της προσφοράς, υπηρετείς ή παραδίνεις τον εαυτό σου σε έναν και μόνο σκοπό.

Ξεκινά μια περίοδος όπου υπάρχει ένα βαθύ μυστηριώδες όραμα που συνδέεται  με την έκσταση και το χάος. Δεδομένου ότι θα συναντήσει κατά την διάρκεια της πορείας του στο ζώδιο του Ιχθύ θα συναντήσει Ποσειδώνα  και Χείρωνα, θέλει προσοχή να μην πνιγείς μέσα στις αποχρώσεις που παίρνει το νερό της θάλασσας . . . να μην μπερδευτείς ή να μπερδέψεις τους άλλους γύρω σου.

Εύχομαι να συναντήσετε μόνο δελφίνια στη πορεία αυτών των ημερών και όχι υπόγειους πολεμιστές ή underground τρομοκράτες.

 

3864b9f86cc7b1f20333e65f43284555

 

Share: