Αρης στους Διδυμους

Share:

 

Ο Άρης τους Διδύμους διεγείρει την επιθυμία για συζητήσεις και debate! Σε αυτή τη θέση δεν υπάρχει «λίστα» για το τι θα πεις και οι λέξεις χρησιμοποιούνται περισσότερο ως όπλα.

8709218264222Η ανάλυση/ανάκριση είναι η δύναμη που ασκεί το μυαλό σ’ ένα πιο δημιουργικό και γεμάτο προκλήσεις δρόμο. Ένα δρόμο που η οργή, η διαμάχη και οι τσακωμοί δεν έχουν θέση και εύκολα μπορείς να ξεγλυστρίσεις όταν βλέπεις πως έρχεται η σύγκρουση.

Με αυτή τη θέση του Άρη κινούμαστε σε γρήγορους βαθμούς γιαυτό μέχρι τις αρχές Μαΐου που θα είναι ο Ερμής ακόμα ανάδρομος θα πρέπει να έχεις ένα μπούσουλα στα χέρια σου. 

Από τα μέσα Μαϊού και μετά αρχίζει μια περίοδος όπου θα έχουμε το ένα πόδι στο γκάζι και το άλλο στο φρένο (Άρη αντίθεση Κρόνο ανάδρομο) με έντονη την επιθυμία να σπάσουμε τις μπάρες, να πάμε τα πράγματα στα άκρα, να κάνουμε αυτό που θέλουμε (και πιθανά δεν μας αφήνουν), να θέλουμε να πάρουμε κάτι (το οποίο δεν μας το δίνουν τόσο εύκολα).

987098735655Αρκετά δελεαστική αυτή η περίοδος, αρκετά μεταβλητή, όπου η διπλωματία θα είναι χρήσιμο όπλο. 

Η πρόκληση είναι η εξής: Ακόμα και αν ξέρεις εκ των προτέρων πως οι πιθανότητες να σε διαλύσει είναι μεγάλες ή οι απολαβές δε θα είναι στο μέγεθος που εσύ επιθυμείς, αυτές τις μέρες θα έρθεις αντιμέτωπος με αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για να νιώσεις μοναδικός ως οντότητα.

Και θα πρέπει να σταθείς μπροστά του, με κουράγιο, διπλωματία, δίνοντας την προσωπική σου μάχη, για το καλύτερο αποτέλεσμα!

 

 

Share: