3ο δεκαημερο Μαιου

Share:

 

 

Κυριακή 21 Μαϊου
Χαρούμενη ημέρα με επαφές και συζητήσεις για ευχάριστα θέματα. Συναντήσεις με φίλους, αλλά και συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα ή με τον σύντροφο που οδηγούν σε κάποια τελικά συμπεράσματα.

Δευτέρα 22 Μαϊου
Στην αρχή της εβδομάδας καταφέρνεις να δεις ξεκάθαρα την αλήθεια μιας κατάστασης και μπορείς να δράσεις με αποφασιστικές κινήσεις.

Τρίτη 23 Μαϊου
Η πρακτική πλευρά των σχέσεων βγαίνει στο φως σήμερα και καλείσαι να συνταιριάξεις τα νέα δεδομένα με τα παλιά. Συναισθηματική προσαρμογή.

Τετάρτη 24 Μαϊου
Επικοινωνιακή ημέρα με συμπεράσματα αλλά και με αποκαλύψεις που οδηγούν σε επιπλέον συμπεράσματα. Η ώριμη και η ψύχραιμη στάση βοηθά σήμερα κατά πολύ.

Πέμπτη 25 Μαϊου
Οι περιορισμοί της καθημερινότητας δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Η ημέρα σε βοηθά όμως να εστιάσεις και να βρεις λύσεις σε πρακτικά προβλήματα, κάτι που σε κουράζει βέβαια, αλλά ταυτόχρονα σε ικανοποιεί.

may-astroguide-2017-2Παρασκευή 26 Μαϊου
Αν μετριάσεις τις ατομικές επιθυμίες μπορείς σήμερα να αλλάξεις ένα μικρό μέρος της πραγματικότητας.

Σάββατο 27 Μαϊου
Κάποια άτομα από το στενό σου περιβάλλον μπορεί να αισθάνονται ότι δεν έχουν την προσοχή που θα ήθελαν από εσένα. Μια μέρα για να γεμίσεις τα κενά και να αναπληρώσεις χαμένο χρόνο.

Κυριακή 28 Μαϊου
Η λεπτομερής ανάλυση των καταστάσεων σήμερα βοηθά στην αποφυγή εντάσεων και στην δημιουργία μιας σταθερής δομής μέσα στον χρόνο.

Δευτέρα 29 Μαϊου
Η δυσκολία της ημέρας έχει να κάνει με το ότι δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τους πάντες. Προσπάθησε να βρεις τον τρόπο να μην εξαντληθείς από τις απαιτήσεις των άλλων.

Τρίτη 30 Μαϊου
Για να αρχίσει κάτι πρέπει πρώτα να τελειώσει κάτι άλλο. Τι είναι αυτό στην ζωή σου που έχει κάνει τον κύκλο του;

Τετάρτη 31 Μαϊου
Η τελευταία μέρα του μήνα είναι η αρχή για κάτι νέο. Σήμερα αυτό που αρχίζει να είναι μελετημένο και να το θέλεις αληθινά.

 

Το χρώμα του μήνα 

Share: