2ο δεκαημερο Μαιου

Share:

 

 

Πέμπτη 11 Μαϊου
Εντάσεις ή λανθασμένες κινήσεις σήμερα λόγω παρορμητισμού και η ρίζα τους μπορεί να κρύβεται σε οικονομική ανασφάλεια ή στην ανάγκη να ξεκαθαρίσει άμεσα ένα ζήτημα.

Παρασκευή 12 Μαϊου
Η ημέρα σε καλεί να σκεφτείς πάνω στις εμπειρίες των προηγούμενων ημερών και να καταλάβεις τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα αλλά και να σχεδιάσεις με καλύτερο τρόπο τις επόμενες κινήσεις σου.

Σάββατο 13 Μαϊου
Σήμερα μπορείς να διερευνήσεις τι θα κρατήσεις από αυτά που συνέβησαν από τις αρχές του μήνα και τι θα απορρίψεις. Οργανώνεσαι περισσότερο δυναμικά και οριοθετείς.

Κυριακή 14 Μαϊου
Συγκρουσιακές καταστάσεις και αίσθημα ανικανοποίητου και ανολοκλήρωτου. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να διεκδικήσεις άμεσα αυτό που έχεις ανάγκη, χρειάζεται διπλωματία.

Δευτέρα 15 Μαϊου
Ανασφάλειες κυρίως σε οικονομικά ή συναισθηματικής φύσης ζητήματα, έρχεσαι όμως πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, οικογένεια ή σύντροφο που σε βοηθούν και σου δίνουν ελπίδα.

may-astroguide-2017-2Τρίτη 16 Μαϊου
Η κούραση και η πιεσμένη ψυχολογία σε αποσυντονίζουν σήμερα από αυτά που έχεις να διεκπεραιώσεις. Η ημέρα μάλλον σε θέλει αραχτό στον καναπέ σου…

Τετάρτη 17 Μαϊου
Ανατροπές σήμερα, χρειάζεται να προσέξεις τις ισορροπίες. Εστίασε σε αυτό που ήδη υπάρχει και πώς να το βελτιώσεις και μην εισάγεις καινούργια δεδομένα σήμερα.

Πέμπτη 18 Μαϊου
Σήμερα μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τις προθέσεις των άλλων και να δεις ποιος είναι όντως με το μέρος σου και ποιος απλά πάει με τα νερά σου εφαρμόζοντας διπλωματία.

Παρασκευή 19 Μαϊου
Απόφυγε επίμονες συμπεριφορές σήμερα γιατί δεν οδηγούν πουθενά. Η αυτοπεποίθηση είναι καλή, αλλά άλλο πράγμα είναι η αυτοπεποίθηση και άλλο πράγμα η εμμονή.

Σάββατο 20 Μαϊου
Ημέρα ζεστή και συναισθηματικής εκδήλωσης. Δίνεις και παίρνεις αγάπη, ενδιαφέρον και ψυχολογική ή και πρακτική υποστήριξη.
Δείτε το 3ο Δεκαήμερο Μαΐου

Share: