2ο δεκαημερο Σεπτεμβριου

3778
0
Share:

 

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 
Επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, κρυφές σκέψεις έρχονται σε εκδήλωση, μυστικά αποκαλύπτονται για καλό και σκοτεινές γωνιές του μυαλού φωτίζονται. 

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 
Έξαρση και τρέξιμο. Δημιουργικές πρωτοβουλίες οδηγούν σε σχηματοποίηση και μορφοποίηση σχεδίου. 

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 
Ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις. Μια κίνηση για αλλαγή και ανανέωση όμως μπορεί και να μην αποδειχτεί στο τέλος η καλύτερη ιδέα για σήμερα. 

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 
Προσοχή στα μηνύματα και στις εντυπώσεις που λαμβάνεις σήμερα από το περιβάλλον σου και από το σύμπαν. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι κόντρα στην ηθική σου.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 
Η ημέρα ζητά να προσπαθήσεις να φέρεις σε ισορροπία οικονομικό ζήτημα ή επαγγελματικό σχέδιο που κοντράρεται με την οικογενειακή σου γαλήνη. 

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 
Ελευθερία από περιορισμό και δυνατότητα άσκησης ελέγχου στην ζωή σου. Μην απομονωθείς όμως στην δική σου σφαίρα χωρίς πρώτα να έχεις φροντίσει υποχρεώσεις.  

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 
Ευχάριστη ημέρα, μπορείς να δεις φίλους και πρόσωπα με τα οποία θα περάσεις καλά. Δεν αποκλείεται σήμερα κάποιες από τις επαφές που κάνεις να σου φανούν χρήσιμες σε πρακτικό σου ζήτημα. 

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 
Δυναμικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες που σε οδηγούν σε επιτυχία. Η έρευνά σου αποδίδει και σχηματοποιεί το αποτέλεσμα. 

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 
Η επιμονή και η αντοχή είναι βοηθητικές ιδιότητες σήμερα, όχι όμως και η εμμονή σε ιδέες που έχεις δει και στο παρελθόν ότι δεν λειτουργούν. Αλλαγή σκεπτικού.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 
Πολλές συζητήσεις για το ίδιο θέμα σε μπερδεύουν και ο καθένας έχει την δική του γνώμη και συμβουλή. Ξεκαθάρισε ο ίδιος. Μόνο ο εαυτός σου ξέρει τι είναι καλύτερο για σένα. 

 

Share: