2ο δεκαημερο Οκτωβριου

3865
0
Share:

 

 

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου
Κάτι σε βοηθά σήμερα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να ενισχύσεις περισσότερο κάτι που έχεις ήδη αρχίσει. Κατάλληλη ημέρα για να οργανώσεις καλύτερα ή να χτίσεις ένα αξιόπιστο σχέδιο.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να απλοποιήσεις τις σκέψεις σου και να αποφύγεις κάθε αμφιβολία ή δίλημμα

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου
Τα μάτια σου ανοιχτά για πιθανές επιπλοκές και αναπάντεχες εξελίξεις.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου
Η επίμονη και σταθερή προσπάθεια σήμερα αποδίδει. Ήδη ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και με ποιο τρόπο.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Μια κατάλληλη ημέρα για ανάπαυση και ξεκούραση, όχι μόνο σωματική αλλά και πνευματική. Ημέρα για οργάνωση σκέψης και ανασύνταξη δυνάμεων.

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου
Σύγκρουση ανάμεσα σε αξίες, πίστη σε δύο ή περισσότερα άτομα, ευθύνες που σε τραβούν σε δυο μεριές… Χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις κάτι μέσα σου.

Τρίτη 17 Οκτωβρίου
Ένα νέο ξεκίνημα με ευθύνη και σοφία. Αρκετές ευκαιρίες δίνει η σημερινή μέρα τις οποίες μπορείς όντως να τις αξιοποιήσεις, καθώς κινούνται εντός των δικών σου δυνατοτήτων.

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου
Δώσε σημασία σε αυτό ου συμβαίνει γύρω σου. Υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι δεν είναι όπως πρέπει και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός.

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου
Επανεξέταση του παρελθόντος σου. Κίνδυνος απώλειας ενός καλού φίλου ή βοήθειας στην οποία βασιζόσουν. Το συναίσθημα δεν βοηθά την λογική σήμερα.

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου
Κατάλληλη μέρα για να οριστικοποιήσεις σχέδια. Μην αποφύγεις να κοιτάξεις κατά μέτωπο τους πειρασμούς που σε βγάζουν από τον δρόμο σου.

Δες το 3ο δεκαήμερο του μήνα

 

Share: