1ο δεκαημερο Αυγουστου

1461
0
Share:

 

Τρίτη 1η Αυγούστου
Ο μήνας αρχίζει δυναμικά και σε προκαλεί να φέρεις την αλλαγή που χρειάζεται. Μια καινούργια και δυναμική αρχή με διάρκεια στον χρόνο και αποτελέσματα μπορεί να γίνει σήμερα.

Τετάρτη 2 Αυγούστου
Η καρδιά ανοίγει και οι συναισθηματικές ανάγκες εκδηλώνονται χωρίς να εμποδίζονται ή να κρύβονται πίσω από φόβους.  Νοιώθεις ευάλωτος αλλά και αληθινός ταυτόχρονα.

Πέμπτη 3 Αυγούστου
Το εγώ και το εσύ γίνονται εμείς και η χαρά της ένωσης ενδυναμώνει δημιουργικά τις εξελίξεις.

Παρασκευή 4 Αυγούστου
Μια από τις πιο απαιτητικές ημέρες του μήνα. Σήμερα μόνο η συγκέντρωση, η δουλειά και η επικεντρωμένη προσοχή στις λεπτομέρειες του σχεδίου θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα πιο μπροστά.

Σάββατο 5 Αυγούστου
Αν θες να αλλάξεις κάτι, κάνε τις κινήσεις ή τις δηλώσεις σου σήμερα. Οι άλλοι μπορεί να εκλάβουν την αλλαγή σαν ανατροπή αρχικά, αλλά ο δρόμος για το καινούργιο ανοίγει σήμερα.

Κυριακή 6 Αυγούστου
Σήμερα παρουσιάζονται αμφιβολίες και κάποια θεματάκια στην σχέση, στην συνεργασία ή στην οικογένεια. Χρειάζεται να βάλεις όρια, να αδειάσεις το περιττό βάρος και να οδηγήσεις τον εαυτό σου με σίγουρα βήματα και με αυτοπεποίθηση στην ισορροπία που χρειάζεσαι.

Δευτέρα 7 Αυγούστου
Δυναμική ημέρα που ευνοεί την έρευνα, την αλήθεια και την ειδίκευση. Κατάλληλη να ασχοληθείς με πνευματικό έργο ή με διαδικασίες και τεχνικές αυτογνωσίας.

Τρίτη 8 Αυγούστου
Η κατάλληλη ημέρα για να βάλεις σε τάξη τα πράγματα και ειδικότερα για να εξισορροπήσεις και να δώσεις την σωστή προοπτική σε καβγαδάκια και παρανοήσεις που έχουν στιγματίσει την σχέση σου τις τελευταίες ημέρες.

Τετάρτη 9 Αυγούστου
Η απόλυτη ημέρα που επισφραγίζει το τέλος μιας οδυνηρής κατάστασης και την αρχή ενός νέου, πιο θετικού κύκλου. Κάθε τέλος είναι μια αρχή και μερικές φορές η μετάβαση έχει πόνο, αλλά τα αγαθά κόποις κτώνται.

Πέμπτη 10 Αυγούστου
Τυχερή ημέρα που βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικά και οργανωτικά θέματα. Το συναίσθημα σήμερα χρειάζεται μια αγκαλιά για να πάρει το σχήμα της. Μην αρνείσαι αυτό που σου προσφέρεται.

 

 

Δείτε το 2ο δεκαήμερο Αυγούστου 

 

Share: